Preocupa aquest Sant Andreu amb 2 KO de 3?

Tres partits -dues derrotes i un triomf- amb 7 gols encaixats i 4 anotats és el balanç d’una UE Sant Andreu que el diumenge rep a l’Hèrcules

Segur que l'afició quadribarrada superarà aquest diumenge l'entrada (3.054 espectadors) enfront del Cerdanyola // FOTO: UE Sant Andreu
Segur que l’afició quadribarrada superarà aquest diumenge l’entrada (3.054 espectadors) enfront del Cerdanyola // FOTO: UE Sant Andreu

Primer va ser la sortida a Eivissa amb triomf final al San Miguel de Balansat (0-1, Paredes 72′), després va arribar el primer ‘pal’ enfront del Cerdanyola (3-4) i aquest diumenge el segon KO consecutiu (3-0) contra l’Europa. Els 7 gols rebuts en els dos últims partits és la pitjor lectura per a un equip que ha de millorar moltíssim el seu treball defensiu en totes les línies.

Massa càstig per a un Sant Andreu que ha tornat amb totes les il·lusions a la Segona Federació, però que no acaba de trobar el seu lloc perquè bon futbol sí que mostra. Ressorgiran aquest pròxim diumenge davant l’històric Hèrcules?

Arguments tenen i han demostrat per a ressorgir. Bona oportunitat per a veure com es resol el duel golejador entre el local Toni Paredes i el visitant Marcos Mendes, tots dos amb dos gols.

REFLEXIONS A SANT ANDREU

MOLIST: “Els cops ens han noquejat bastant. Cada gol. Ells ho han aprofitat, és futbol, i tenien la seva gent també. Hem d’aprendre d’aquestes situacions, l’any passat ens va passar el mateix”

“Hem de posar més el focus en l’aspecte defensiu. No estem a l’altura de la categoria i ho hem de rectificar com més aviat millor”.

“És una derrota dolorosa, no ens hem d’amagar. Estic fotut pels jugadors, però sobretot per la gent”.

RODA DE PREMSA TÈCNIC XAVI MOLIST

JOSU RODRÍGUEZ: Independentment del resultat, això és el que et fa sentir especial. Gràcies de veritat!!! No dubteu que ho treure’m endavant. Som-hi @uesantandreu

JAIME GONZÁLEZ: Autocrítica, treball, esforç i convicció, no hi ha un altre camí. Afició, gracies animar com ho feu fins al final, sou els millors, sense dubtes l’orgull del poble.

L’HÈRCULES, AL NARCÍS SALA

I per a arrodonir aquest inici de curs arriba diumenge que ve al Narcís Sala l’històric Hèrcules. Comparteix lideratge amb el Lleida Esportiu, ha guanyat els seus 3 compromisos de Lliga, ha marcat 5 gols i només n’ha rebut 1. L’equip dirigit per Rubén Torrecilla és un clàssic de la quarta categoria del futbol espanyol.