‘Pratigol’ torna al Narcís Sala per ensenyar la seva màgia

David Prats s’asseurà aquesta propera temporada a la banqueta de la UE Sant Andreu. ‘Pratigol’, un dels pocs futbolistes de Catalunya que han fet màgia en un terreny de joc, té així una gran oportunitat i els seus futbolistes, un luxe

EDUARDO BERZOSA/ @EduardoBerzosa2 
David Prats, Sergio García Capitán i Toni Lobo/ FOTO: MAITE VINYALS/EDU BERZOSA
David Prats, Sergio García Capitán i Toni Lobo/ FOTO: MAITE VINYALS/EDU BERZOSA

‘No digui Prats, digui Pratigol’. Aquesta frase és present i història del futbol català. El badaloní David Prats té molt difícil igualar la seva carrera com a futbolista perquè els seus gols i la seva màgia l’han elevat als primers llocs del futbol català. Barcelona C, Terrassa, Mataró, Poli Ejido, Girona, Badalona, L’Hospi i Sant Andreu recullen la carrera d’un tipus excepcional dins i fora del camp i que ara busca el seu lloc en les banquetes.

Als seus 38 anys només ha fet que començar i, després d’iniciar-se en l’històric Sant Gabriel del gran Gori, ara li toca fer-se més gran en un escenari (Narcís Sala) que sempre l’ha adorat.

David Prats, que ha sumat un ascens a Preferent Cadet, un altre a la Divisió d’Honor de la mateixa categoria i un any de permanència en la complicada Divisió d’Honor Infantil, agafarà les regnes quadribarrades al costat d’altres dos cracks del nostre futbol com són Sergio García Capitán i Toni Lobo.