Prat i Horta, dos de dos

Prat i Horta són els dos únics equips que poden dir que han sumat els sis primers punts possibles en aquest inici de lliga, mentre que Gavà i Vilassar són els únics que no han pogut sumar punts en els primers 180 minuts. Tres equips (Gavà, Sant Andreu i Palamós), encara no han pogut marcar en els 2 primers partits de lliga

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Alegria potablava / FOTO: PEDRO DÓLERA

El Prat i Horta han arrencat de forma excepcional la temporada. L’AE Prat s’imposava al Sagnier per la mínima davant del Cerdanyola del Vallès (2-1) havent de capgirar el gol de Garcia (73′). El doblet de Carlos Cano (75′ i 81′) capgirava la situació. L’Horta, marxava del Joan Baptista Milà amb els tres punts.

El gol inicial de Tejada (4′) donava moral a un Horta que, quan faltaven 13 minuts pel final augmentava les distàncies. L’emoció el posaria Jose Gonzàlez (Santboià) quan faltaven 5 minuts pel final (1-2), però la victòria es decantava pels visitants. RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

La UE Castelldefels assolia -al camp del Gavà- el què és de moment, la golejada d’aquestes dues primeres jornades de lliga. Si al descans l’avantatge era mínima (0-1), al final dels 90 minuts el marcador era de 0-6, havent-hi repartiment de gols, marcant sis jugadors diferents. El Gavà, al costat del Vilassar de Mar són els únics que encara no han sumat. I és que el Vilassar de Mar queia al camp del CE L’Hospitalet per un clar 3-0 . Entre el final de la primera part i inici de la segona, els gols de Rodríguez i Velillas deixaven encarat el matx, i seria Ripoll, qui l’arrodonia al minut 69, deixant el 3-0 final.

Igual que el Castelldefels i Hospitalet, hi ha un seguit d’equips amb 4 punts. El Terrassa sortia del Nou Sardenya amb un empat davant de l’Europa (2-2). Els agarens s’avançaven fins a dues ocasions però Jiménez, primer, i després Civil, provocaven l’empat final. El Terrassa, amb un home menys des del minut 50, podia sumar un punt valuós. L’Espanyol B , per la seva banda, golejava a l’Ascó en un partit dominat pel filial blanc-i-blau. Max Marcet per partida doble i Àvila, a mitjan segona part, deixava enllestit el duel.

El Granollers també suma 4 punts després de la seva primera victòria de la temporada a l’annex del Nou Estadi, superant a la Pobla de Mafumet gràcies al gol de Joel a la primera part. Els pobletans, amb massa nervis en atac, no han sabut aprofitar ni les recuperacions de pilota a zona de tres quarts, ni les jugades per banda. El Santfeliuenc tanca el grup dels 4 punts. Victòria davant la seva afició contra el Sant Andreu, que encara no ha vist porteria aquesta temporada. El gol dels d’Andrés González el feia Areitio al temps de descompte.

El derbi empordanès entre Figueres i Palamós no ha tardat a arribar i, s’ha decantat a favor dels figuerencs, que els ha donat els 3 primers punts de la temporada i deixen al Palamós amb un sol punt. Els gols arribaven a la segona part. Muntadas (56′) i Puig (89′) li donaven la victòria als locals.

Reus Deportiu B i Vilafranca protagonitzaven un dels dos empats de la jornada, i acaben aquesta segona jornada de Tercera Divisió amb 2 punts. Els reusencs, que sembla que saben adaptar-se a la categoria, s’avançaven al marcador en dues ocasions (Meseguer i Pereira), però el Vilafranca sabria reaccionar a cada gol reusenc, deixant l’empat a 2.