Pòquer de fitxatges per a un Andorra de 2aB o 3a?

MERCAT TERCERA DIVISIÓ – Aquest dimecres, al voltant de les 10 hores, es pot saber si l’Andorra jugarà en Segona B, per mèrits econòmics, o en Tercera per mèrits esportius. La ‘culpa’ la tenen 452.022 euros. Aquest dimarts també s’ha ‘ofert’ el Real Jaén

Andorra, fichajes
Palanca, Martos, Goujón i Huesca, 4 fitxatges nousd/FOTO: FC Andorra

Silenci total entorn de la voluntat ‘administrativa’ mostrada per l‘Andorra per a cobrir la vacant deixada pel Reus Deportiu. Els tricolors han parlat amb la Federació Catalana i l’Espanyola, no han ocultat la seva intenció d’abonar els 452.022 euros que sol·licita Luis Rubiales i només queda esperar a aquest dimecres i, segons van afirmar des de Las Rozas, al fet que es faci oficial abans de les deu del matí.

Aquest dimarts s’ha sumat als pretendents el Real Jaén, però prioritza, en el cas d’haver-hi diverses ofertes, el factor esportiu. En resum: l’Hospi mai arribarà a aquesta xifra i l’Andorra té preferència per jugar en el futbol català.

Quatre fitxatges per a Gabri

Ara com ara, els andorrans, que perfilen en els despatxos aquest ‘ascens’ econòmic encara que la ministra d’Esports, Silvia Riva, va declarar que es van reunir amb Piqué i el Govern dijous passat només “per a ser informats”, comencen a fitxar. I ho fan amb un pòquer en el qual combinen experiència i joventut. Dos ‘vells’ coneguts com Miguel Palanca i Javier Martos i dos xavals com Iker Goujón i Diego Huesca.

VEURE MERCAT TERCERA DIVISIÓ TEMPORADA 2019-2020

Palanca (31 anys), que va passar per Espanyol i Madrid Castilla i que va finalitzar en el Nàstic, vol sumar èxits en el nou Andorra i igual que el davanter també el fa el defensa andalús Martos (35 anys) l’historial dels quals es completa en el Royal Charleroi belga. Per part seva, el jove extrem Iker (19) arriba del Reus Deportiu B i el porter paraguaià Huesca (18) ho fa des del juvenil del València.