Póquer de capitans pel Reus Deportiu

Àlex Colorado, Jesus Olmo, Jaume Delgado i Ramon Folch seran els quatre capitans que representaran al Reus Deportiu aquesta temporada 2015-2016

Àlex Colorado, Jesus Olmo, Jaume Delgado i Ramon Folch, capitans / FOTO: REUS D.
Àlex Colorado, Jesus Olmo, Jaume Delgado i Ramon Folch, capitans / FOTO: REUS D.

La plantilla del Reus Deportiu ha escollit aquest dijous els quatre capitans per a la temporada2015-2016. Alex Colorado, Ramon Folch, Jesus Olmo i Jaume Delgado seran, per aquest ordre, els qui portin el braçalet en nom d’una plantilla que s’ha conjurat aquesta campanya amb la finalitat de poder jugar la promoció d’ascens a segona B i aconseguir finalment el seu objectiu.

L’andalús Álex Colorado, que compleix la seva tercera temporada com roig-i-negre, té 31 anys i substitueix com a primer capità a Jaume Delgado. El migcampista està quallant una gran campanya en l’equip de Natxo González després del seu pas per equips com Granada, Mazarrón, Oriola, Sangonera, Albacete i Lleida Esportiu.

El reusenc Ramon Folch, que diumenge que ve complirà 26 anys, viu també la seva tercera temporada en el conjunt local mentre que Jesús Olmo (30) ha començat la segona igual que el barceloní Jaume Delgado (32)