Pol Sánchez, el Pitxitxi de moda

Ve de marcar un hat trick aquest passat dimecres a Cornellà, un dels seus exequips i ja presenta 8 en 14 partits. El Pitxixi Pol Sánchez vol arribar lluny

Així posa el Pitxitxi de la Lliga Nacional Juvenil, Pol Sánchez // FOTO: Alberto González
Així posa el Pitxitxi de la Lliga Nacional Juvenil, Pol Sánchez // FOTO: Alberto González

EDUARDO BERZOSA

Catorze partits jugats amb la Unificació Bellvitge i ja figura amb 8 gols com Pitxitxi d’aquesta Lliga Nacional Juvenil (Grup VII). Per davant d’altres rivals com Juan David Fuentes (Barcelona B, 7), Sergi Vives (Sant Andreu, 7) i Josep Cerdà (Barcelona B, 7). Parlem del subgrup A ja que en el B el ‘killer’ és Isa Drammeh (Badalona) ha marcat 14 en 15 partits.

Aquest hat trick aconseguit enfront del segon juvenil del Cornellà col·loca al seu equip a la 5a posició de la classificació, amb 24 punts, a 2 dels verds, a 3 del Gimnástic Manresa, a 8 del Sant Andreu i a 15 del totpoderós líder (Barcelona, 39 punts).

POL SÁNCHEZ ES GOL

La marxa del conjunt dirigit per Chesco Rivas i Alberto González, a falta de 4 jornades per al final d’aquesta primera fase, és espectacular. Només els falta un pas per a donar el definitiu i ficar-se entre els cinc escollits i després ja es veurà.

Així va festejar la Unificació Bellvitge el triomf del conjunt de Chesco/Alberto contra el Cornellà // FOTO: A.G
Així va festejar la Unificació Bellvitge el triomf del conjunt de Chesco/Alberto contra el Cornellà // FOTO: A.G.

“Estic en una etapa molt bona de la meva vida. Després de la meva lesió he anat, a poc a poc, complint les meves metes. El més important és que m’he adaptat a l’equip i estic gaudint del que més m’agrada que és el futbol”, comenta aquest davanter de Vallirana en el seu segon any de juvenil.

Pol es defineix com “un jugador potent, ràpid, treballador i amb la vista molt posada en la porteria contrària” i lluita per “ajudar a l’equip, millorar i ja veurem el que ens guarda el futur”.

L’OPINIÓ DE CHESCO

Pol Sáncjhz ja figura amb 8 gols com Pitxitxi de la LNJ // FOTO: A.G.
Pol Sánchez ja figura amb 8 gols com Pitxitxi de la LNJ // FOTO: A.G.

Per la seva part, Chesco Rivas, l’entrenador, que té bona molta responsabilitat al costat d’Alberto González, de la seva reintegració destaca “el seu compromís amb l’equip doncs sempre vol ajudar”.

Segons el tècnic de la Unificació “és un davanter que pot caure per diferents zones, s’adapta molt bé als seus companys i sap guanyar l’esquena dels contraris. És molt llest. Va superar una lesió important amb el grup i ara torna a agafar la forma”.