Pobre empat a Tarragona

Nàstic i Costa Brava ofereixen un pobre empat a un gol a Tarragona i els serveix molt poc en les seves clares aspiracions per a jugar promoció d’ascens i eludir zona de descens, respectivament. Dura jornada per als equips catalans a falta de 7 per al final

Els grana van oferir una imatge molt pobra enfront del Costa Brava // FOTO: Nàstic Tarragona SAD

Els grana van oferir una imatge molt pobra enfront del Costa Brava // FOTO: Nàstic Tarragona SAD

@JordiMestres_

Un punt per a cadascun a Tarragona va ser el resultat final del partit entre Nàstic i Costa Brava, un empat pobre perquè els grana es mantenen a dos punts de l’última plaça de promoció, d’una banda; per un altre, el conjunt gironí segueixen en el pou del descens encara que sigui amb un punt més.

Una rematada d’lyas (17′) va ser l’aperitiu del posterior gol de Nuha que va deixar gelats als 3624 espectadors del Nou Estadi perquè la ratxa de 16 punts sobre 18 alimentava totes les il·lusions. Però no seria fins al 44′ quan Ribelles col·locaria el 1-1 que finalment seria el definitiu.

La segona part va ser per a oblidar perquè els locals es van mostrar molt espessos, nuls d’idees enfront d’un rival que ja mira cap avall, però que va demostrar que morirà lluitant.

TARRAGONA: TRISTOS PROTAGONISTES

Només un petit detall de les opinions dels protagonistes locals. Segons Del Campo: : “Ens ha faltat una mica d’encert i hem xocat contra un equip que ha defensat bé. Hem aconseguit empatar en una situació molt complicada. A la segona meitat no ens ha sortit el partit que voliem.”

D’altra banda, el golejador Ribelles creu que “Hem estat espessos. L’important és no perdre quan no estem bé. Hem de fer bo el punt la setmana vinent.”

El filial només ha guanyat 1 dels 11 últims partits. // FOTO: FC Barcelona
El filial només ha guanyat 1 dels 11 últims partits. // FOTO: FC Barcelona

LA RESTA, PER A OBLIDAR

En resum: 27a Jornada i tot va començar malament amb el KO del Cornellà a Sevilla aquest passat divendres i va prosseguir a Andorra per a un Barcelona B que només ha guanyat 1 dels 11 últims partits. Els blaugranes estan a un punt del descens que inicien els verds i que té a penúltim a Costa Brava.

Només el Sabadell, que va ser golejat pel Castelló el dissabte posant final a una impecable ratxa de 12 jornades consecutives, està a 5 punts del descens