Pobla Mafumet i Terrassa s’ho jugaran tot a l’última jornada

Pobla de Mafumet i Terrassa es disputaran la quarta posició en la darrera jornada de lliga. El Palamós baixa a Primera Catalana després d’aquesta penúltima jornada de lliga en perdre i veure com el Granollers guanyava a Figueres al 85′

PER FRANCESC FÀBREGAS / EL TRAVESSER @FFG

Penúltima jornada de lliga que esclareix bona part de la classificació. Després de la jornada, a la zona alta només queda saber el nom d’un equip que ocuparà el play-off. L’Espanyol B aconseguia guanyar en el darrer desplaçament de la temporada fora de casa. Ho feia a Les Grasses davant del Santfeliuenc amb un gol de Gonzalo Ávila en el primer quart d’hora de partit. MARCADOR 37aJORNADA i CLASSIFICACIÓ

Sant Andreu i l’Hospitalet es disputaran la segona plaça en la darrera jornada de lliga. Victòries dels dos conjunts pel mateix resultat, encara que els del barri barceloní jugaven fora de casa. Els quadribarrats marxaven del camp del Reus Deportiu B amb la dissetena victòria de la temporada, en un partit que no es resoldria fins al tram final del partit. Rodríguez i Garcia, en els últims 20 minuts posaven els dos gols pels d’Azparren, que buscaran la segona plaça a l’última jornada.

El CE l’Hospitalet li costava a la primera part davant d’un Horta que no ho posava fàcil. Seria al segon temps quan el marcador es decantava pels de Xavi Molist. En el primer minut de la segona part Óscar Garcia obria la llauna, i Miquel Ripoll sentenciava amb el segon quan faltaven 20 minuts pel final del partit.

La 4a plaça es decidirà a la darrera jornada

La Pobla de Mafumet no ha fallat i dependrà d’ell mateix en la darrera jornada de lliga però a punt han estat de sentenciar la seva quarta plaça. I és que si la Pobla guanyava amb el doblet de Moha, als minuts 6 i 58, el Terrassa gairebé empata el seu partit i l’hagués deixat sense cap opció a play-off. Els egarencs salvaven la situació al minut 88 quan Toro donava el gol al Terrassa que els fa creure amb les seves opcions a la darrera jornada de lliga.

L’AE Prat arribarà a la darrera jornada amb alguna opció matemàtica per la quarta plaça, encara que minses. Per això haurà de guanyar i que Pobla i Terrassa perdessin. La seva victòria davant del Palamós, arribava al descompte i amb remuntada inclosa. El Palamós, que se la jugava, i veu com perd la categoria i baixa a Primera Catalana, s’avançava amb els gols d’Edgar i Traoré, que situaven el 0-2 al minut 64 de partit. A partir d’aquí, els pota blava reaccionaven amb tres gols en menys de 10 minuts, deixant el 3-2 final. El Prat tindrà opcions a l’última jornada, el Palamós baixa a Primera Catalana.
L’Empat de l’Europa i també de l’Ascó els descarten per la darrera jornada de lliga. Els barcelonins, empatava a 2 davant del Vilafranca mentre que l‘Ascó empatava a zero al Baptista Milà de Santboi, en l’únic empat sense gols d’aquesta penúltima jornada de lliga.

El Granollers, pendent d’ascensos i descensos

El Granollers assegura la dissetena posició a Tercera Divisió després d’aquesta jornada on el gol que aconseguia al camp del Figueres al minut 85 de partit els permet somiar amb la salvació. De fet, dependrà dels ascensos/descensos per compensació. El Granollers a fet el primer pas per la permanència un altre any a Tercera Divisió.

El Gavà guanyava el partit entre dos equips descendits. Jugava a la Bóbila davant del Vilassar de Mar, ara nou cuer, després que els blaugrana s’imposessin per 2 gols a 0. Els gols de Carlos Garcia, al primer temps, i el d’Àlex Kyeremeh, deixaven el 2-0 final.