Pobla de Mafumet i Ascó, a rematar la feina

Pobla de Mafumet i Ascó es jugaran aquest diumenge l’opció de passar a la tercera eliminatòria per l’ascens a segona divisió B. Els dos equips tarragonins esperen superar a casa a Sant Fernando i SD Logroñés, respectivament

L'afició no falla mai / FOTO: IRIS SOLÀ
L’afició no falla mai / FOTO: IRIS SOLÀ

Tant la Pobla de Mafumet com l’Ascó juguen a casa i això ha d’afavorir els interessos dels uns i els altres contra de San Fernando i SD Logroñés, respectivament. Els de Martín Posse començaran a les 18 hores mentre que els de Miguel Rubio esperaran una mica més (19.30 hores) amb la finalitat que la calor es noti una mica menys.

Els marcadors de l’anada deixen a La Pobla amb una renda mínima (1-0) a favor dels andalusos mentre que a Ascó els locals saltaran al camp amb aquest 1-1 important aconseguit en el terreny dels blaus de San Fernando. Tornen Sergi Fuentes i Dani Argilaga pels asconencs mentre que Munta segueix com a baixa igual que el sancionat Genís Soldevila. Dirigirà el xoc el valencià Miralles Solsona.

Pels pobletans són baixa Roger Bonet i Jesús López. La part positiva és el retorn del porter Alberto Varo desprès de complir el seu partit de sanció contra el Tuilla. Xiularà el balear Víctor Jiménez Yustos.