Pobla de Mafumet, cara; UE Figueres, creu

Dissabte amb sabor agridolç en la promoció d’ascens a la segona divisió B. La Pobla de Mafumet va passar per la mínima mentre que la Unió va caure a Soria també per la mínima. Aquest diumenge li tocarà a Nàstic i Reus (2ª A) i Ascó juntament amb l’Europa

Pobla-Tuilla, tornada 1a eliminatòria/ FOTO: POBLA MAFUMET

Cara i creu en el dissabte de promocions. Partits de tornada per a la Pobla de Mafumet i la UE Figueres enfront de Tuilla i Numància, respectivament, i classificació per als tarragonins i sorians. En tots dos casos el marcador va ser idèntic encara que amb signe contrari: un gol va donar l’alegria als de Martín Posse alhora que un gol va enfonsar les possibilitats de l’equip de Edu Vílchez.

La Pobla va manar durant tot el partit en el Municipal i va aprofitar l’ocasió més clara que va tenir. Una passada interior d’Alfons Serra el va controlar Álvaro Fernández, ‘barret’ inclòs i se la va lliurar a Emaná perquè batés al porter rival José. Era el minut 30 i seria un gol que valdria una passada encara que durant tota la segona meitat van poder augmentar la seva renda. La segona ronda ja espera

Mentrestant, a la Ciutat Esportiva del Numància, els sorians esperaven a la UE Figueres amb la seva renda favorable de 2-1 aconseguida en l’anada. Un servei de cantonada, en el minut 18, va ser rematat per Pisa al fons de la xarxa de Reig i es convertiria en el marcador definitiu. Ni tan sols les oportunitats de Javi Revert, Serramitja i Mamau van poder anivellar el xoc. Els de Vílchez van merèixer molt més en la segona meitat que el seu rival encara que per a ells ja ha acabat la temporada.