Ple de victòries locals en els partits ajornats (Jornada 5a)

Dia de presentacions i futbol al grup 2 de Primera Catalana on s’han disputat 4 partits ajornats el passat 1 d’octubre corresponents a la jornada 5

@CarolaUgri
Borges Blanques i Rapitenca s’han vist les cares en un partit vital per a tots dos/ FOTO: FC BORGES BL.

Avui a molts camps catalans s’ha viscut un 12 d’octubre una mica especial protagonitzat pel futbol. Molts equips han aprofitat aquest dia festiu per organitzar les presentacions dels seus clubs i, sobretot per jugar els partits ajornats l’1 d’octubre per la situació viscuda arreu de Catalunya. (VEURE CLASSIFICACIÓ)

El matí futbolístic l’ha obert el Sants al seu camp on ha rebut a un Tortosa crescut després de la seva primera victòria fa tan sols 4 dies. Abans del xiulet inicial ha tingut lloc la presentació de totes les categories del club barceloní. Pel que fa al matx, els de Lossio s’han avançat molt aviat gràcies a un gol de Gala al minut 9. Pocs minuts més tard, Gaudioso de penal ha obert escletxa al marcador. El gol ha relaxat una mica als locals, fet que han aprofitat els visitants per reduir diferències amb un gol de Romera al 33. A la represa, la Unió Esportiva ha pogut marcar el tercer, encara que el resultat ja no s’ha mogut. Quart triomf consecutiu per a un Sants que es consolida a la part alta de la classificació.

Ple lleidatà

Si el matí no ens havia defraudat, la tarda es presentava, a priori, interessant i temptadora. Tres partits i, 3 dels 4 equips lleidatans en acció. Borges Blanques i Rapitenca s’han vist les cares en un partit vital per a tots dos. Separats per 1 punt i lluitant per abandonar la zona baixa de la taula, el matx prometia emocions fortes.

Els espectadors han hagut d’esperar fins als segons 45 minuts per veure els gols. Joan Pijúan al 53 ha obert la llauna, mentre que Tió, al darrer minut ha sentenciat l’encontre.

Tarda perfecta també, la que s’ha viscut a Almacelles, primer amb la presentació dels seus equips i sobretot, amb la victòria per 3-1 de l’EFAC enfront del Vila-seca. Els lleidatans no han tingut gaires problemes per desfer-se del seu rival. Canadell ha fet el primer quan corria el minut 9. Gol que ha neutralitzat 5 minuts més tard Valerio després d’un refús de Chiné. Amb l’1-1 s’ha arribat al descans. A la represa, els locals han seguit buscant el gol amb ganes i aquest, ha arribat, de nou, de les botes de Canadell al 72. Deu minuts abans del final, Jordi Martí ha marcat el definitiu 3 a 1

El tercer triomf lleidatà l’ha protagonitzat un Balaguer que ha aconseguit 6 de 6 punts possibles en aquestes dues darreres jornades i sembla que comença a treure’s la son de les orelles. Al Municipal de Balaguer les coses no han començat gens bé per la Unificació Bellvitge que ha vist com es lesionava Carrique i havia d’entrar Álex F. en el seu lloc. Primer contratemps pels visitants, els quals han vist com un sol home, Adri, els ha acabat amargant la tarda. Dos gols del davanter a la segona meitat, el primer de penal, han bastat perquè els tres punts es quedessin a casa.Els visitants encara no saben què és guanyar aquesta temporada.