Ple de Terrassa, Europa i Sant Andreu

Jornada amb clar signe positiu per a Terrassa, Europa i Sant Andreu encara que sigui massa aviat per veure per on pot anar aquesta Lliga irregular. La maleïda COVID-19 condiciona amb ja 6 partits ajornats

El Girona B va sumar el seu primer empat de la Lliga enfront del Horta però continua imbatut // FOTO. Girona FC
El Girona B va sumar el seu primer empat de la Lliga enfront del Horta però continua imbatut // FOTO. Girona FC

@ManuelSeguraM

Quarta jornada per a la Tercera Divisió amb 8 partits disputats sobre 10. 3 triomfs locals, 3 empats i 2 victòries a domicili, amb un balanç de 14 gols marcats (7 locals per 7 visitants) és el balanç final. Terrassa, Europa i Sant Andreu es mantenen ferms.

Però no sols estan els triomfs d’egarencs, escapolats i quadribarrats, sinó que el cap de setmana ha portat més coses. Segueixen amb la porteria a zero Terrassa, Girona B i Peralada, invictes Europa i Terrassa (Grup A) i Sant Andreu, Girona B, Peralada, Granollers i un brau Cerdanyola (Grup B) que ha aconseguit la seva primera alegria a Les Fontetes.

REACCIONS LETALS

Tres minuts va necessitar el ressuscitat Manresa de Ferran Costa per a superar a un ‘tocat’ Santfeliuenc. Toni Sureda va repetir i Erik Rafael va afusellar. Capítol a part mereix l’Europa i, especialment, David Jiménez. Aquí ho tenen.

Mentrestant, a Les Fontetes, Javi López s’encarregava de superar a un Figueres que es va avançar amb Marc Medina (35′). I, atenció als de Mikel Azparren. Amb 6 gols en 4 partits i 4 gols aconseguits entre els minuts 80 i final amb afegit.

També s’ho va prendre molt seriosament el japonès Akito a Les Comes. L’Igualada queia enfront del Terrassa pel gol de Jaume Pascual (13′), va sortir l’asiàtic i va col·locar el 0-2 amb només 8 minuts en el camp. Els de Xavi Molist continuen ferms.

RÈCORD PER A MORILLAS

Qui segueix igual que sempre, és a dir, sumant és el Girona B d’Axel Vizuete. La seva porteria, que aquest diumenge es va mantenir defensada per Jonathan Morillas, acumula 1.980 minuts sense encaixar un gol. Des d’un llunyà 22 de setembre del 2019 surt a zero. Avui va perdre un punt enfront d’un Horta on va debutar un altre porter, Unai Merino.

Original posada en escena del Terrassa abans d'enfrontar-se a l'Igualada a Les Comes // FOTO: Terrassa FC
Original posada en escena del Terrassa abans d’enfrontar-se a l’Igualada a Les Comes // FOTO: Terrassa FC

PRIMER PUNT DE PEQUE

El xoc entre Granollers i Vilassar de Mar va acabar amb un punt per a cadascun dels rivals. Els de Solivelles van salvar un punt en el 79’ (Albert Ruiz) atès que primer va golejar Carlos Cano (60′). Primer punt per als de Peque en els seus quatre partits jugats.