Pitu i tres vegades més Pitu Plazuelo!

És una ‘màquina’! Pitu Plazuelo va tancar aquest passat cap de setmana amb un hat trick la golejada del Cerdanyola en el seu xoc enfront de l’Ejea. Letal el migcampista barceloní només va necessitar mitja hora per a enfonsar al rival de torn

Tres gols més per a Pitu Plazuelo mantenen en el play off al Cerdanyola //FOTO. Gentilesa Mireia Sanz

Tres gols més per a Pitu Plazuelo mantenen en el play off al Cerdanyola //FOTO. Gentilesa Mireia Sanz

@ManuelSeguraM

Tres vegades Pitu Plazuelo!! Incomparable aquest barceloní als seus 34 anys perquè només va necessitar mitja hora aquest passat diumenge, més concretament 29 minuts, per a sumar un nou hat trick. I podrien haver estat més si el tècnic Toni Carrillo no hagués decidit que deixés el camp pel seu company Sosa en el 68. Senzillament, impressionant.

Tercer capità de l’equip verd, és una de les peces claus d’aquest Cerdanyola espectacular i atractiu que enlluerna a la 2RFEF3 i que sempre ha destacat en el nostre futbolcat. De fet, des que es va iniciar en el futbol base del FC Barcelona com a aleví fins a arribar al Barcelona C per a, posteriorment, recórrer sis equips més.

PITU PLAZUELO, GOL-GOL-GOL

En aquesta història personal que va iniciar com a barcelonista cal incloure Mallorca B, Sant Andreu, Vilanova (quatre temporades), Martinenc i primera etapa al Cerdanyola (2015-2017). Un mínim pas per Vilassar (2017-2018) ja li conduiria a les Fontetes des de gener del 2018. Central, lateral, pivot o, com diu el seu president, Felipe López “de tot el que es necessiti”.

El polivalent jugador barceloní manté la seva gran classe als seus 34 anys // FOTO. M. Sanz
El polivalent jugador barceloní manté la seva gran classe als seus 34 anys // FOTO. M. Sanz

Aquest diumenge va tornar a carregar-se l’equip a la seva esquena i va col·locar un 3-0 rotund abans del descans per a després gaudir i fer gaudir a l’afició a la segona. Ja suma 7, igualat a Dieste (Tarassona) i a 3 del Pichichi, Juan Delgado (Eivissa).

Aquests 7 gols signifiquen el 28’57% del total (28) del seu equip i serveixen perquè llueixi amb majúscules aquest aquest 8-0-0 majúscul a casa seva; 24 sobre 24 punts aconseguits per un equip que sempre anirà a més.

I aquí estarà, segons li defineix el seu tècnic Toni Carrillo “un gentleman, un talent posseïdor d’una classe impressionant” com també el seu president es desfà en elogis per a “un líder de vestuari que juga perquè li agrada el futbol i no per diners”.

Pitu va signar pel Cerdanyola un llunyà gener del 2018 en la seva segona etapa // FOTO. Mireia Sanz
Pitu va signar pel Cerdanyola un llunyà gener del 2018 en la seva segona etapa // FOTO. Mireia Sanz

Director d’un gimnàs lluny del futbol, Pitu Plazuelo continua demostrant que té el seu lloc en el futbol i no sols com a especialista en jugades a pilota parada.

PARLA PITU

“Evidentment que em torno boig encara, ni que fes un hattrick cada cap de setmana…ni als entrenos”,
admet amb sinceritat. Pitu sap que aquest 2021 s’han aconseguit gestes importants encara que per al 2022 demana “la permanencia i gaudir de la categoría com fins ara… potser el 2022 es millor”.