Pitu i Ángel reben un homenatge merescut

Els capitans de Costa Brava (Pitu) i Sabadell (Ängel) pengen les botes i els seus clubs fan un comiat a l’alçada de les seves carreres. Cap dels dos jugarà més amb el seu club, on han fet història les últimes temporades

Homenatge merescut per a dos clàssics del futbolcat com Pitu i Àngel a Llagostera i Sabadell, respectivament

Homenatge merescut per a dos clàssics del futbolcat com Pitu i Àngel a Llagostera i Sabadell, respectivament

@JordiMestres_

La història del club de futbol ve marcada pels seus jugadors. Noms que deixen empremta, personatges clau en èxits que es mantenen a la memòria dels aficionats. Ángel, amb el timbal de la permanència d’Olot al Sabadell o Pitu gràcies el seu gol des del mig camp contra el l’Avilés.

Són imatges icòniques de dos homes de club, que senten l’escut com a propi i que han estat, són i seran ídols per sempre de la seva afició. Per destacar als bons moments, però també per liderar l’equip als dolents. Ahir va ser el punt i final de la carrera d’Ángel Martínez i Pitu Comadevall. Només queda aplaudir.

Perquè tots dos han donat molt als seus clubs. En el cas de Pitu 232 partits i 38 gols en 9 temporades. Durant aquest temps, el saltenc ha aconseguit tres ascensos, amb dos títols de lliga, un de Copa RFEF i el subcampionat de la Copa Catalunya. “Retirar-me així és el que volia i marxo content i feliç per la meva carrera, comentava Pitu un cop acabat el Llagostera-Barça B.

El ja ex capità segueix vinculat al club al seu futbol base i va jugar 5 minuts en un amistós que va servir d’homenatge. “Em quedo amb tres moments: l’ascens a Segona A, que potser no es torna a repetir, el primer any a Segona Divisió i l’ascens a Segona B de fa poc”, explicava un Pitu que va rebre una forta ovació a l’Estadi Municipal de Palamós.

APLAUDIMENT PER A ANGEL MARTÍNEZ

La història d’Ángel Martínez al Sabadell ha estat més breu que la de Pitu, però no menys intensa. El jugador gironí va arribar al club arlequinat al 2017 i des d’aleshores ha viscut experiències trepidants.

Primer, una permanència agònica a Olot, després l’ascens de Marbella i per acabar un descens a Segona B la temporada passada. Ángel cedeix la capitania a Aleix Coch i s’acomiada del Sabadell després de 114 partits i 2 gols d’arlequinat.