Pirri té permís per fitxar en el Terrassa

Ja  només queden solucionar alguns temes burocràtics perquè es faci oficial el traspàs de la Societat Terrassa Olímpica 2010 a mans de l’empresari navarrès, Txuma Peralta

David Pirri, entrenador del Terrassa tindrà ‘regals’ / FOTO: TERRASSAFC

Tot i que no s’ha fet el canvi de mandatari del club, encara continua sent Jesús Fernández, el que serà nou president, com a cap visible d’un grup inversor, ja ha començat a treballar en el nou projecte.

De fet, fa unes setmenes que l’entrenador Jaume Bonet fa tasques d’scouting i en els últims dies s’ha incorporat una persona que actua de gerent. També està previst que en  breu arribi un responsable de marketing i també hi ha  la possibilitat que el tècnic Enrique Martín entri com a director esportiu. La intenció es professionalitzar al màxim l’entitat i arribar al futbol professional en un termini de dos anys. Jesús Fernández es reserva una comissió per la venda dels drets federatius si el Terrassa assoleix un ascens.  Pel que fa al futbol base, ajuntament  i les dues parts han arribat a un acord fins a final de temporada.

En l’àmbit esportiu, la nova direcció del club egarenc ha ofert a l’entrenador David Pirri la possibilitat de fitxar jugadors durant l’aturada de nadal. Diumenge, contra el Pobla Mafumet, l’equip va caure per la mínima i el tècnic va demanar més implicació. Amb les baixes, mancava la figura d’un lateral esquerre i aquesta posició la va ocupar Joel, deixant Javi González a la banqueta.

A la represa, va sortir i el míster va fer constar que la no titularitat del jugador, natural en aquesta posició, va ser un toc d’atenció: “Ha estat una decisió tècnica.  Jou  està treballant bé i es meréix jugar.  Javi  és un bon jugador, però m’han de rendir més. Espero molt més d’ell. Que ‘apriete’, que ‘apriete’ “