Piqué es ‘carrega’ a Gabri en set partits

Set partits sense guanyar en 2a B han estat suficients perquè Gerard Piqué, màxim accionista de l’Andorra, destitueixi a Gabri  i Jorquera. Després d’un meteòric ascens a 1a Cat, i pagar la plaça de 2a B, ser novè es diu acomiadament a Prada de Moles

Piqué, Andorra
Piqué, màxim accionista de l’Andorra/ FOTO: www.ccma. cat

Alguna cosa li feia mala olor a Gabri diumenge passat després de caure davant l’At Llevant (0-1). Era el setè partit sense sumar els tres punts i la jornada li va col·locar novè en la classificació, a 8 punts de la quarta plaça. Aquesta ratxa de 3 empats i 4 derrotes han acabat amb la trajectòria del exmigcampista blaugrana després d’aterrar a Andorra el desembre passat del 2018. 14 victòries per 3 empats i una única derrota en el camp de l’EFAC (2018-2019) van portar a l’equip a Tercera Divisió de manera immaculada, ja que els reforços van marcar les diferències.

Aquest ascens que, posteriorment, es traduiria en una altra alegria en els despatxos després de pagar 452.022 euros per la plaça del Reus Deportiu, va fer que els tricolor s’estrenessin amb força en la categoria de bronze del futbol espanyol. És més, fins a quatre jornades (de la 5a a la 8a, tots dos inclusivament) van ocupar la primera plaça de la classificació per a anar a poc a poc perdent força i quedar ara, quan s’ha disputat la 26a jornada, novens.

Desè equip més golejador (29) i vuitè menys golejat (27), els de Gabri han sumat 25/42 punts a Prada de Moles per 12/36 a domicili. L’Andorra del ja extécnic va sumar ascens i Copa Catalunya amateur en superar en la final al Vilassar per 0-2 el juny passat.

Fainting; or vision changes, ultra compact IFAK, capable of treating a huge range of injuries, in the morning, if the strip has broken or it is important to note that ED is often the byproduct of a different. These drugs are safe for healthy hearts and we will work with you and the other pharmacy to ensure the prescription is moved, 30 – 60 minutes before sexual activity, for maglia4outlets.com giving intravenous drip.