Piqué continua posant a punt el seu Andorra

El porter Nicolás Ratti és l’últim dels deu fitxatges del nou Andorra de Gerard Piqué. Desè reforç per al conjunt de Gabri /Albert Jorquera que arriba procedent del Sant Julià. L’exblaugrana Pol Ballesté serà el pròxim

Res a veure amb l’Andorra de fa quinze dies. És més, l’equip tricolor està sofrint un tremend canvi des que l’empresa Kosmos , amb Gerard Piqué al capdavant, ha assumit l’accionariat de l’entitat. Aquest dimarts ha caigut el desè fitxatge, la desena cara nova per a un equip al qual li separen onze punts de la segona plaça de la classificació. El porter Nicolás Ratti ja és nou porter per al conjunt que dirigeixen Gabri i Albert Jorquera i que podria debutar aquest pròxim diumenge a Viladecans.

Nico Ratti procedeix del Sant Julià d’Andorra on va arribar en el 2017 procedent del Llagostera. Als seus 25 anys, l’argentí de Mendoza aterra en aquest nou Andorra per a aconseguir l’innegable objectiu de l’ascens. En les pròximes hores es pot comprometre el també portera Pol Ballesté, exfutbolista del futbol base del FC Barcelona, ara en les files del Badajoz.

No cal dir que l’Andorra ha estat el conjunt que més ha mogut el MERCAT d’aquest mes de Desembre 2018-Gener 2019 i no s’aturaran aquí.