El ‘Canvi’ somia en pujar a la Primera Catalana

L’equip d’Esplugues de Llobregat és un club humil, però amb un progrés clar any rere any. El CF Can Vidalet és un club que milita al grup tercer de la Segona Catalana i que somnia en aconseguir l’ascens a la primera catalana

El jugador del 'Canvi' vol pujar a 1a / FOTO: WEB Can Vidalet
El jugador del ‘Canvi’ vol pujar a 1a / FOTO: WEB Can Vidalet

PER: ERIC GARCÍA

Vam estar parlant amb Pere Olivé, jugador del CF Can Vidalet i exjugador d’equips de tercera divisió com el Gavà,Masnou,Cornellà entre d’altres…Un noi alegre com pocs , confiat en el seu futbol i amb el seu paper en el retorn a ‘casa’ ,com ens comenta.

“El que vam fer amb el juvenil és irrepetible” ens explica Pere sobre l’ascens del juvenil del CF Can Vidalet, “teniem un equip per mantenir categoria i vam ascendir a Lliga Nacional”, ens afirma molt orgullós d’aquell any inolvidable per tota la familia del ‘Canvi’.

El seu gran pas a la tercera divisió va ser al CF Gavà “sempre estaré agraït a Albert Poch que va confiar en mi i amb va fer donar el millor de mi”. Gràcies a dues temporades molt bones amb Poch, Pere va fichar pel Cornellà on no va tenir el protagonisme que esperava i va acabant marxant . Tampoc va tenir l’éxit que desitjava a Masnou “vaig començar bé però els resultats no eren bons i no tenia minuts”  i  “a la ‘Monta’ no em vaig adaptar al tipus joc que ells practiquen “ pero ens vol deixar clara una cosa  “no m’arrepenteixo de cap dels equips on he anat”.

El seu retorn al CF Can Vidalet té explicaciones amb els seus ‘peros i contres’ amb el moment en que estem…  “Havia de decidir entre futbol o seguir estudiant  i continuar amb l’Aleví A del Cornellà”, “a Can Vidalet tinc molt amics i tinc la confiança del mister que ja conec del juvenil ,que per a mi aixó és molt important en aquest moment”.

“Vinc a competir i a intentar fer-ho el millor posible i si aixó suposa l’ascens, doncs perfecte, però no m’ho marco com a objectiu”, ens remarca les ganes que té de treballar pel conjunt baixllobregatí.

“Hi han equips molt complicats, però si nosaltres fem el nostre treball  aconseguirem els objectius ” ens deixa caure en Pere Olivé que es veu un noi amb moltes ganes de seguir disfrutant del futbol, ara al Can Vidalet.