Peque fa més gran al Vilassar Mar

És la seva primera temporada com a tècnic en tercera Divisió, però qui demostrés en el camp la seva categoria la manté en la banqueta. Albert Aybar ‘Peque’ fa cada dia més gran a la UE Vilassar

Peque, Pere Guardiola, Vilassar Mar
Peque amb el president de la Fundació de la FCF, Pere Guardiola/FOTO: futbolcatalunya

Tretze jornades han estat suficients perquè Alberto Aybar ‘Peque’ hagi començat a mostrar el seu camí com a tècnic de Tercera Divisió. Aquest passat divendres va recollir el seu merescut premi per part de la Federació Catalana com a campió del Grup I en la seva primera temporada com a entrenador en un equip en el qual es va retirar com a futbolista. Ara com ara, desena posició en la classificació i amb l’etiqueta d’invicte en el Xevi Remón.

“Estem molt contents perquè sabem d’on venim, el nostre objectiu inicial i lluitem per a això. A partir d’aquí, la Lliga és molt difícil, tots els equips tenen un nivell molt alt i nosaltres sabíem que havíem de treballar molt i molt bé per a posar-li-ho difícil a tots els rivals”, comenta PequeFutbolcatalunya després d'”un calendari inicial molt fort i que l’hem superat bé dins de les dificultats; per sort i per treball estem encadenant una bona dinàmica i esperem continuar-la”

La clau per a aquest tècnic, ‘director AEILL Cerdanyola, director de CENAFE Mataró, tècnic superior de futbol, coach esportiu i diplomat en Enginyeria Tècnica’ (així figura en el seu compte de twitter) “en la vida cal ser ambiciós però amb la humilitat per davant i aquesta és una de les claus. Som un equip humil però alhora ambiciós, sabem que podem perdre amb qualsevol i hem d’intentar competir amb tots. Aquesta és la nostra idea i la prova és que hem posat en dificultats a gairebé tots els equips”

Vilassar Mar, Castelldefels, tercera
Triomf per a somiar a Els Canyars/FOTO: UE Vilassar

Després d’admetre que “es nota molt el canvi de categoria, en Tercera tots tenen un nivell molt alt i, si et despistes o no dónes el cent per cent, acabes sucumbint”, el mataroní veu “a sis o vuit equips que poden optar a coses majors i després estem la resta que hem de lluitar per fer les coses molt bé i intentar estar tranquils com més aviat millor i amb la classificació aconseguida. A partir d’aquí ja ens marcarem altres objectius”

Als seus 38 anys, “continuo creixent cada dia, sabent que cada dia puc aprendre coses, que sense treball qualsevol et pot guanyar i que superar qualsevol partit és complicat. Jo estic il·lusionat amb aquest projecte del Vilassar, salvar-nos al més aviat possible i després afrontar altres reptes més ambiciosos”. El que Peque demana a la seva plantilla és “competir: Jugarà sempre qui més talent demostri, i, si no és així, ho farà qui més treballi