Pepe García ‘el Bitxo’ només sap golejar

Es pot permetre tots els luxes que vulgui, ja que als seus 35 anys gaudeix més que mai del futbol. Va sortir de l’EE Guineueta i va debutar, amb dos gols, aquest passat dissabte en el Pastrana. Pepe García Infante, l’autèntic ‘Bitxo’

EDUARDO BERZOSA
El gran Pepe García, al centre de la imatge/ FOTO: E.BERZOSA

Als seus 35 anys es pot permetre el luxe de jugar on desitgi i ara ha volgut fer-ho en un modest com el Pastrana a la Tercera Catalana (Grup XI). Jose Manuel García Infante ‘el Bitxo‘ sempre ha anat lligat al gol i el seu debut enfront de la Barceloneta no podia ser d’una altra manera que estrenant-se en la porteria contrària.

Només va necessitar 19 minuts per anotar el primer i 42 per aconseguir el segon; a més, va assistir per al tercer del seu equip. Impagable. Segon triomf local i totes les il·lusions posades en aquest golejador del futbol català.

“Jo veig el futbol com una mica més que això, veig companyonia, amistat i una possibilitat per gaudir, això és una cosa superior a jugar en una categoria determinada”, comenta a Futbolcatalunya Pepe, un fidel seguidor del Reial Madrid i un rodamón del nostre futbol.

Sant Celoni (37), Llinars (45), Cardedeu, Raval, Sant Adrià (21), EE Guineueta (28) i ara Pastrana, formen part d’un historial tan modest com digne d’un aplaudiment molt gran