Pendents les banquetes de Peralada i Sant Andreu

Dels 30 equips catalans de 1a, 2a i 3a RFEF, només queden les banquetes de Sant Andreu i Peralada per cobrir. Una incògnita que es pot resoldre en els pròxims dies abans que acabi juny

Sergi Barjuan arriba a la banqueta del Barcelona B amb un interessant historial a la seva esquena // FOTO: FCB

Sergi Barjuan arriba a la banqueta del Barcelona B amb un interessant historial a la seva esquena // FOTO: FCB

Peralada i Sant Andreu no semblen tenir pressa per a cobrir la seva banqueta de cara a la nova temporada 2021-2022, això, almenys, s’observa quan falten 15 dies per a completar el mes de juny. Encara que han sonat molts noms per a ser els seus pròxims responsables, caldrà esperar.

Juliol, de manera especial, i agost facilitin a les directives de tots els equips els seus possibles moviments i com més temps passa el rellotge més els pot afavorir a l’hora de realitzar les contractacions.

BANQUETES 1a RFEF: ETERN ALSINA

Raúl Agné (Tarragona) i Raúl Casañ (Cornellà) i Sergi Barjuán són, en principi, els tres debutants de la nova categoria del futbol espanyol i repeteixen Eder Sarabia (Andorra), Antonio Hidalgo (Sabadell) i Oriol Alsina (Llagostera).

Atenció a la història de l’entrenador d’Arenys de Mar amb 22 anys a la seva esquena ja a l’equip blaugrana.

2a RFEF: PUJA TONI CARRILLO

S’estrenessin Nacho Alfonso (Badalona), després del seu primer any amb Manolo González, Gabri García (Lleida Esportiu) i Jordi López (Terrassa), encara sense ser oficial. Luis Blanco (Espanyol B) seguirà amb el filial blanc-i-blava i David Vilajoana (Europa) intentarà repetir èxits a una nova categoria.

Destaquin també la presència de Toni Carrillo al capdavant del sorprenent Cerdanyola al seu catorzè curs i Pedro Dólera com a responsable d’un Prat on es mourà a la seva setena temporada.


Moviments de banquetes: un gran fitxatge per a l'equip de la Garrotxa, Albert Carbó. Arriba del Peralada // FOTO: UE Olot

Moviments de banquetes: un gran fitxatge per a l’equip de la Garrotxa, Albert Carbó. Arriba del Peralada // FOTO: UE Olot

3a RFEF: TRES NOUVINGUTS… ARA COM ARA

És curiós: a falta de dos equips que s’incorporessin des de la Primera Catalana per a confeccionar el grup V amb 17 participants només n’hi ha tres cares noves i dos pendents a les banquetes. L’excepcional temporada del Granollers de José Solivelles li va fer tancar el cicle a l’equip vallesà i donar entrada a Javi Pérez, fins a aquest moment director esportiu de l’empresa Nama Sports.

Més novetats: Albert Carbó deixa el Peralada per a anar a Olot i Cristian García se’n va del Narcís Sala a L’Hospìtalet.

D’altra banda, esgota el seu gran final del curs passat Moisès Hurtado (Figueres) mentre repetirà un ‘clàssic’ com Miki Carrillo, sisena temporada consecutiva com a ‘mariner’ (va licitar el germà Toni, va baixar Andrés González).

Del Narcís Sala al Municipal de la Feixa Llarga, Cristian García barallarà per l'ascens // FOTO: CELH

Del Narcís Sala al Municipal de la Feixa Llarga, Cristian García lluitarà per l’ascens // FOTO: CELH

També ho faran Juanma Pons (FE Gramenet), Àxel Vizuete (Girona B), Ferran Costa (Manresa), (Peralada), Dani Vidal (Pobla Mafumet), Oliver Ballabriga (Sant Cristóbal), Tito Lossio (Sants), Ivan Moreno (Vilafranca) i Peque (Vilassar). Finalment, els dubtes es diuen Sant Andreu i Peralada.