#2cat5: ‘Pena màxima’ per Artesa de Segre i Alcarràs

Artesa de Segre i Alcarràs pateixen per guanyar els seus partits i ho fan amb polèmica per mantenir el pols per la primera posició. Els de la Noguera segueixen líders gràcies a l’average

JOSEP REGANY @Jregany
L’Artesa segueix en la primera posició del grup/FOTO: ARTESA SEGRE

L’Alcarràs va visitar el camp del Torrefarrera en la jornada de dissabte. Una possible victòria el situava com a líder provisional, després de molt temps sense ser-ho. El conjunt d’Espasa va començar el partit amb intensitat i als 4 minuts l’àrbitre va veure penal en una centrada de l’Alcarràs a l’àrea, penal ,molt discutit pel conjunt local. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Després del gol, l’equip de Vela va refer-se i va començar a dominar el partit, fins al punt de tenir 3 ocasions de gol que no van saber transformar. Als 10 minuts de la represa el Torrefarrera es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió amb doble groga de Padrones.

Tot i jugar amb un jugador menys, els locals van continuar tenint ocasions suficients per sumar 1 punt o inclús la victòria. L’Alcarràs va saber patir i es va endur els 3 punts per dormir líders a l’espera del partit de l’Artesa de Segre.

L’Artesa de Segre jugava el seu partit obligat a guanyar. Els de Prior van iniciar el partit d’una manera immillorable, als 5 minuts ja guanyaven al Juneda amb el gol de Sylla. Malgrat el primer gol, va ser el Juneda qui va dominar tota la primera meitat en joc i ocasions. Tant és així, que els de les Garrigues van remuntar el partit fins a l’1-3 amb què es va arribar al descans. Al segon temps el conjunt local va augmentar el seu rendiment, sense poder retallar distàncies al marcador. Quan faltaven 20 minuts per al final, el Juneda es va quedar amb un jugador menys. I al minut 85 va començar la remuntada amb la senyalització d’un penal que va transformar Gandara. Posteriorment, Sylla va anotar l’empat i en l’afegit, un altre penal li va permetre a Gandara donar els 3 punts a l’Artesa, en un partit ple de polèmica i amb un Juneda que va acabar amb 9 jugadors.

L’Agramunt va guanyar l’Alcoletge per 2 gols a 1 i el Castellserà va superar per 2 gols a 0 al Guissona. Els únics equips que van guanyar com a locals, a banda de l’Artesa.

El Balàfia es va emportar els tres punts de Solsona per la mínima (0-1). Mentre que l’Organyà va superar amb contundència al Vallfogona de Balaguer per 0-3.

Repartiments de punts amb gols. Cervera i Alpicat van empatar el seu partit en un partit vibrant, amb resultat final de 3-3. L’Albi va rescatar un punt contra el Palau d’Anglesola (1-1). I finalment, Linyola i Térmens van empatar a 2 gols.