Pel·lícula de terror a la Lliga Nacional Juvenil

Poques vegades donen tant joc noranta minuts. L’última jornada de competició deixa a Gavà i CE L’Hospitalet a la Preferent juvenil la temporada vinent. El viscut aquest dissabte en diversos camps ha estat una pel·lícula de terror

L'EF Mataró seguirá a la LNJ/ FOTO: CLUB
L’EF Mataró seguirá a la LNJ/ FOTO: CLUB

Terror, emoció i gran alegria. Així es podria resumir el succeït en els tres camps on quatre equips lluitaven per eludir les dues places del ‘infern’, però la Preferent juvenil comptarà el curs vinent 2015-2016 amb Blanca Subur, Manlleu, Vila Olímpica, L’Hospitalet i Gavà; seguiran a la Lliga Nacional tant EF Mataró com Mollet.

Difícilment s’oblidarà a L’Hospitalet la temporada 2014-2015. Tres entrenadors no han pogut mantenir un equip a una categoria que haurien d’haver abandonat, però per ascendir a la Divisió d’honor, un lloc on correspon a la ciutat que es representa. En el Sagnier, Montes i Pablo Moreno van col·locar un 2-0 sorprenent pel Prat al minut 21 encara que la reacció visitant va fer que es visqués una remuntada inimaginable gràcies a Gorrea i Ruibal… en només quatre minuts! Amb el que pocs comptaven és que els d’Oliver Lima tornarien a la lluita i van enfonsar en cinc minuts als riberencs amb punts de Frank i Dani Cordero. Final: 4-3 i l’Hospi a Preferent.

Atents seguien la jornada a Mataró i a Mollet. Al Municipal d’Esports de Mataró es van avançar els locals mitjançant Roger, al minut 19, i van saber mantenir aquest marcador fins al 73. Una falta executada pel jugador del FC Barcelona B Iván es va traduir en l’1-1 que donava esperances a l’Hospi al Prat. Després, va passar el que va passaral Sagnier mentre que els d’Albert Encinas es van salvar del foc del descens. Els blaugrana acaben segons de la categoria.

D’altra banda, al Germans Gonzalvo, el tècnic David Ortiz guiava als seus a un triomf molt treballat. Jalal, en el minut 63, i José González, en el 86, van donar tres punts d’or als del Vallès amb cinc punts sobre el descens.

Punt final a una temporada ala qual va manar amb autoritat el RCD Espanyol. Al final seran sis punts els que els han separat del FC Barcelona. Girona i Sant Andreu estaran el proper curs a la Divisió d’Honor.

Vuitens de final-Copa del Rei

D’altra banda, la Copa del Rei de juvenils viu aquest cap de setmana els partits de tornada dels vuitens de final. Pel que fa als dos equips catalans participants, l’esperança està dipositada en la Damm, ja que el RCD Espanyol va caure aquest dissabte amb rotunditat davant el València per 3-0. Els de David Gallego, que arribaven amb 1-0 a favor, es van enfonsar en set minuts i ja han de pensar en la propera temporada.

Mentrestant, màxima atenció a aquest diumenge a Horta. Damm i Màlaga lluiten la tornada amb el referent del 2-2 de l’anada. Gran expectació a l’entitat cervesera, ja que el Feliu i Codina viurà un ple històric.