Pedro García: “La Montañesa creu en la justícia”

El director esportiu de la Montañesa, Pedro García, no perd la serenitat davant el desenllaç d’una temporada per a oblidar. Els de Nou Barris reiteren la seva confiança que seran equip de Tercera Divisió

Pedro García, Montañesa
Pedro García, jugador i dtor esportiu/FOTO: @Mark_SplashFoto

Van acabar amb 15 punts d’avantatge sobre el Valls a falta d’11 jornades per al final de la Fase regular. És a dir, el pla de competicions situava als de Nou Barris, igual que al Girona B, com a nou equip de la Tercera Divisió (Grup V). Ara, el maleït coronavirus ha generat molta preocupació per la situació de tota la família de l’esport i per tots els ciutadans i, en segon lloc, per un ascens pendent.

“El primer que vull dir és que el més important per a nosaltres és la salut de tots els nostres esportistes, familiars, seguidors, amics… de tots. A partir d’aquí, admeto que estem una mica nerviosos però confiem que l’FCF faci justícia, creiem en la justícia, no en altra cosa i desitjo que la Catalana ho demostri aquest dijous a la seva junta directiva; ens hem guanyat el 70% de la temporada en el camp”, comenta a Futbolcatalunya el director esportiu de la ‘Monta’, Pedro García.

Montañesa, Nou Barris
Una afició inigualable a Nou Barris/FOTO: @Mark_SplashFoto

Davant la possibilitat que la Federació i els clubs, en referèndum, declarin la temporada nul·la tampoc inquieta al nostre protagonista doncs “a l’haver, o poder haver-hi, un ascens la Segona B i la plaça vacant del Reus D., deixa la situació, com es diu, ‘blanco y en botella”. Això no vol dir que en Nou Barris pateixin per dins el que es pugui decidir en els despatxos, així que “esperarem a aquest dijous amb molt de respecte i convenciment que es farà justícia. Si es declarés totalment nul·la, hi hauria un abans i un després, hi hauria un renou que no interessa a ningú”

El missatge del colomenc per a l’afició és molt clar encara que “està nerviosa com els jugadors i tècnics”. La seva postura és lògica: “ens han vist patir i també gaudir durant tot l’any des que va començar la pretemporada; sofrim totes les famílies perquè no volem que ens tregui ningú el que ens hem guanyat en els camps”.

Per cert, “l’FCF no ens ha promès res ni s’han comunicat amb nosaltres ni per a bé ni per mal. Tots confiem en la justícia”.