Pedro Del Campo torna a l’Olot

El figuerenc canvia la Primera Federació per la Tercera Federació per motius laborals i personals. Pedro Del Campo viurà la seva segona etapa a l’Olot, on ja va estar de 2017 a 2021

@JordiMestres_

Pedro Del Campo ha jugat les dues últimes temporades al Nàstic de Tarragona // FOTO: Nàstic

Un dels fitxatges d’aquest estiu a Tercera Federació és, sense cap mena de dubte, el de Pedro Del Campo per l’Olot. El migcampista de 31 anys fa un salt enrere de dues categories per tornar al club que el va catapultar al Nàstic de Tarragona. El figuerenc ha pres aquesta decisió per motius laborals i personals, ja que no hi ha cap equip de la província de Girona a Primera o Segona Federació i tenint en compte això la millor opció era la de l’Olot. Del Campo, que ja va jugar quatre anys a la Garrotxa, tornarà a portar el 8 a la terra dels volcans.

Ho farà després de dues temporades amb diferent sabor de boca al Nàstic de Tarragona. La primera, la 2021/2022, va ser una de les revelacions de l’equip grana que va arribar a la final del playoff d’ascens. Del Campo va disputar 35 partits de lliga regular i va ser la brúixola del mig del camp dels de Raül Agné.

La segona temporada va ser pitjor, tant a nivell individual com col·lectiu. El Nàstic no va aconseguir l’objectiu de l’ascens, ni tan sols el de disputar el playoff. Pedro Del Campo, per la seva part, va patir problemes físics i només va ser titular en 18 partits de lliga.

Pedro Del Campo va jugar més de 100 partits a la seva primera etapa a l’Olot // FOTO: Nuri Marguí (UE Olot)

UN RECORD INOVIDABLE A OLOT

Ara Pedro Del Campo torna a Olot, un club en el que hi va jugar quatre temporades i on va superar els 100 partits disputats a les ordres de Raúl Garrido. Pressumiblement, serà un dels millors jugadors de la categoria i és un fitxatge de luxe pel nou projecte de Pedro Dólera. L’Olot està començant a donar els primers passos per tornar a la Segona Federació.