Pedrito goleja la síndrome de Coffin Siris

Poques hores perquè comenci la festa a L’Hospitalet amb motiu de la gran iniciativa solidària per Pedrito, un nen de 4 anys que pateix la síndrome de Coffin Siris, una malaltia rara i a la qual ja goleja. Elogiable esforç d’Amantini, Javito i Javi Lara, entre molts

Presentació del partit solidari 'Champions For Pedrito' a L'Hospitalet // FOTO: CELH

Presentació del partit solidari ‘Champions For Pedrito’ a L’Hospitalet // FOTO: CELH

Bona part del futbol català es donarà cita aquest pròxim dissabte al Municipal de L’Hospitalet (16 hores) amb la finalitat de golejar la síndrome de Coffin Siris. Pedrito, un nen de 4 anys afectat per aquesta malaltia rara d’origen genètic, és el nostre gran protagonista, i només demana, al costat del seu pare Juan Pablo Amantini i els seus grans amics Javi Sánchez Camacho i Xavi Civil, poder finançar la compra d’un gos terapèutic (Australian Cobberdog) i els seus possibles tractaments.

La resposta del futbol català ha estat i és impressionant no sols amb la col·laboració econòmica – ES14 0182 8101 1302 0002 7478– sinó també amb la participació de moltíssims futbolistes,

PEDRITO, PROTAGONISTA 

Aquest dissabte es podrà presenciar un autèntic partidàs amb 66 jugadors i jugadores de totes les categories, amb entrenadors de luxe i amb tot el suport efectiu de qui se sent identificat amb aquesta impagable lluita.

https://twitter.com/CELHospitalet/status/1528764574119432193?s=20&t=hb41DtUecqspPPEFLsjCmg

‘Champions for Pedrito’ va aparèixer com per art de màgia en un dels Instagram Live de Futbolcatalunya, però la iniciativa ha sorprès propis i estranys. L’objectiu d’arribar als 13.000 euros és important encara que segur que ningú fallarà. Així ho han agraït i ho agraeixen els seus impulsors i el mateix CE L’Hospitalet qui, com molts, han cedit el seu Estadi per a aquesta obra benèfica. Iniciatives com aquesta i respostes com aquesta fan molt gran al nostre esport.

RODA DE PREMSA A L’HOSPITALET

AMANTINI

“Moltes gràcies a l’Ajuntament de L’Hospitalet per cedir-nos la instal·lació” “Per a mi família i per a mi ens dona molts ànims per a seguir cap endavant”. “El partit esperem que sigui una gran festa”. “Us esperem a tots”.

JAVIER SÁNCHEZ CAMACHO

“Donem les gràcies a @lhesport i al CELHospitalet per implicar-se en aquest moviment”. “Que tothom gaudeixi de les activitats familiars que tenim preparades”.

RAMON LUQUE, Vicepresident CE L’Hospitalet

“Com a club sempre donarem suport a tota iniciativa que impliqui valors”. “És una oportunitat que tenim de normalitzar aquestes malalties maldites “rares”. “Benvinguts a la ciutat i al club”.

Juan Pablo Amantini i Pedrito, dos cracks // FOTO: Arxiu

Juan Pablo Amantini i Pedrito, dos cracks // FOTO: Arxiu