Pau Víctor, de promesa a realitat a Sabadell

El jove futbolista cedit pel Girona és el màxim golejador de l’equip arlequinat amb quatre gols. L’encert de Pau Víctor està sent clau per l’equip de Gabri, ja que ha marcat a tres de les cinc victòries del Sabadell

Pau Víctor celebra el seu gol a Tarragona // FOTO: CE Sabadell

@JordiMestres_

El partit Nàstic-Sabadell va deixar de tot. Un gol, molta disputa i fins i tot polèmica. Pau Víctor, una vegada més, va ser clau per l’equip arlequinat. Al minut 11 David Astals va posar una centrada perfecta des de la banda dreta i Pau Víctor, lliure de marca, va rematar de cap al fons de la xarxa. Aquest seria l’únic gol d’un partit que va donar aire de nou al Sabadell. I és que la millor bombona d’oxigen d’aquesta temporada a l’equip arlequinat té nom i cognom: Pau Víctor.

El davanter de 21 anys és el màxim golejador dels de Gabri i ja ha marcat quatre gols. Tres d’ells han suposat una victòria. Va fer-ne un al Johan Cruyff a l’u a quatre contra el Barça B, un altre a casa a la victòria contra l’Intercity (2-1) i el de Tarragona, que va ser l’únic d’un partit igualat davant del Nàstic.

Pau Víctor està donant rendiment immediat a la Nova Creu Alta // FOTO: CE Sabadell

Pau Víctor està fent-ho bé a la seva primera temporada a Primera Federació. Fins ara ha format part del Girona B, a Tercera Federació, i també havia debutat amb el primer equip disputant un partit a Segona Divisió la temporada 2019/2020 i set més la 2020/2021, amb tres de Copa del Rei.

GOL FANTASMA DE PABLO FERNÁNDEZ

A l’altre costat, al del Nàstic, van acabar molt enfadats el partit contra el Sabadell. La primera part grana va ser dolenta, però l’equip d’Agné va reaccionar a la represa. Els locals van tenir diverses ocasions i una d’elles va acabar amb un xut de Pablo Fernández al travesser. La pilota va superar la línia, però l’àrbitre no va donar gol. Urgeix tecnologia de gol i VAR a Primera Federació si és que aquesta categoria es considera professional.