Pastrana-UDAF Inter, repetim?

Ni una, ni dues sinó que seran tres. O no? El partit entre Pastrana Baix Carmel i UDAF Inter haurà de complir el temps reglamentari al qual, després de dos intents, li resten encara dotze minuts… que ja s’havien jugat

Asumpte Pastrana-Udaf
Asumpte Pastrana-Udaf

Cas curiós el que protagonitzen Pastrana i UDAF Inter al Grup X de la Tercera Catalana. En poques ocasions cal anar a una tercera oportunitat perquè se sàpiga un guanyador. I encara més, amb el partit acabat al seu dia, però serà així tret que algun dels protagonistes, o tots dos, desisteixin i acceptin la futura decisió de la Federació Catalana.

El partit estava marcat el passat 22 de març i correspon a la Jornada 25. És l’únic que encara no està acabat en quedar suspès  en primera instància, es va completar en una segona (4-1) encara que amb un greu problema. Cuesta va veure dues grogues i el col·legiat es ‘va oblidar’ d’expulsar (60′) ho. Vist el cas ja hi ha nova decisió i, després d’abonar 155 euros, la primera vegada, i 89 euros, la segona, el club local, ara li tocarà en la tercera (i tant de bo definitiva) a la mateixa Federació Catalana en ser un error admès pel col·legiat.

Ara com ara, el Comitè de Competició ha ordenat que es juguin dotze minuts, a porta tancada, al Feliu i Codina d’Horta i amb 2-1 favorable als locals i, per descomptat, sense el jugador motiu pel qual es va embolicar tot el problema (Jordi Cuesta), però al que no va expulsar el col·legiat de torn. Tant de bo sigui a la tercera la vençuda.