Pas endavant del Castelldefels

Jornada beneficiosa pel Sant Andreu que guanyava i s’aproxima a la tercera posició, i també pel Castelldefels, en la zona baixa, únic equip capaç de guanyar dels afectats -directament- per la zona de descens

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
La UE Castelldefels, únic equip capaç de guanyar dels afectats per la zona de descens/ FOTO: UEC

Amb el play-off assegurat, l’Olot cedia dos punts al Poliesportiu Olimpya. Els de la Garrotxa aprofitaven una jugada al minut 13 per avançar-e en el marcador gràcies a l’encert d’Àlvarez. A la represa, el Sabadell B, necessitat de punts, aconseguia sorprendre amb el gol de Montero, que situava les taules al marcador. L’empat els hi serveix als de Sabadell per seguir amb opcions a la permanència.

Un altre empat per la Pobla de Mafumet i ja en van disset aquesta temporada. Ara ho feia a casa davant del Figueres, equip que es troba per sota a la classificació, a només un punt. Roger Brugué marcava al minut 20 per avançar als de Martin Posse però el gol de Mohamed a la mitja hora pel Figueres deixava l’1-1 al final dels 90 minuts. Sant Andreu: únic equip en guanyar de la zona play-off

Només un equip de play-off ha estat capaç de guanyar aquesta 33a jornada. Era el Sant Andreu, que veu -a més- com s’aproxima al Vilafranca (3r). Per darrere, el Terrassa colla amb una nova victòria.

El Sant Andreu superava al Narcís Sala al Júpiter, equip que amb 27 punts s’allunya a 5 de la permanència. Els dos gols dels quadribarrats venien al darrer quart d’hora. Gallego (77′) i Simon (86′) signaven la victòria d’un Sant Andreu que se situa a tres punts del Vilafranca, que empatava al camp de la Jonquera, en un partit sense gols.

El Terrassa està sent un més que digne rival per la quarta posició. Nova victòria i ara davant del sempre complicat Santfeliuenc, que tindria les seves ocasions de gol. Seria Velillas, pels egarencs, qui marcaria el gol de la victòria, que arribava només començar el partit.

L’Ascó ja s’allunya a set punts del play-off d’ascens. Derrota, la tercera en les últimes cinc jornades, al camp del Granollers (10è). L’únic gol del partit -obra de Sánchez- arribava al minut 86 de partit.

Victòries d’Europa i Cerdanyola del Vallès que els deixa en una situació cómode a la classificació, amb un marge ja important respecte la zona baixa. L’Europa guanyava a Nou Barris amb el gol tardaner de Xavi Civil (83′). Per contra, el Cerdanyola sumava els 3 punts davant del Vilassar de Mar (3-2) i els dos equips empaten a 40 punts a la classificació. Partit que s’avançava el Vilassar de Mar però que els locals, a través de Collado i Hernández, ràpidament li donaven la volta al marcador, però els visitants aconseguien -des del punt de penal- empatar el partit a 2. El Cerdanyola no es donava per vençut i gràcies a Àlex Torres establia el 3-2 definitiu.

Victòria més que important del Castelldefels a casa davant del Peralada, segon classificat, i que perd una gran opció per situar-se colíder de Tercera Divisió. Els dels Canyars aconseguien contrarestar el gol de Clotet al minut 9, amb un doblet de Jordi Cano (10′ i 54′). Amb aquesta victòria s’allunyen a cinc punts del descens.

El Manlleu perd i se situa en zona de descens, en detriment de la Jonquera que en surt després del seu empat davant del Vilafranca. Els manlleuencs perdien a Palamós per 3-1. Amb l’empat a 1 al marcador, els locals tornarien a posar-se per davant en el marcador aprofitant l’encert de Bonaventura. A 10 minuts pel final, Marc Medina feia el tercer pels locals.