PARTICIPA: Vols veure en directe la Supercopa de Catalunya Barça-Espanyol?

Dimecres 29 d’octubre es juga a l’estadi de Montilivi (Girona) la primera edició de la Supercopa de Catalunya i tu pots ser testimoni d’aquest Barça-Espanyol sense pagar ni un euro a l’entrada al camp

Una imatge de la presentació oficial de la Supercopa de Catalunya // FOTO: FCF
Una imatge de la presentació oficial de la Supercopa de Catalunya // FOTO: FCF

Serà el primer cop que es disputi aquesta competició, on s’han de veure les cares els primers equips de FC Barcelona i RCD Espanyol. L’escenari escollit per a decidir aquest títol és l’estadi de Montilivi, a Girona. I dos seguidors de FutbolCatalunya tindran la oportunitat d’assistir a aquest encontre amb l’acompanyant que decideixin TOTALMENT DE FRANC.

Per gentilesa de la Federació Catalana de Futbol, FutbolCatalunya.com disposa de dues invitacions dobles per a presenciar aquest partit. Si vols optar a una d’elles, ho pots fer contestant a la següent pregunta,

QUIN EQUIP VA SER EL CAMPIÓ DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA COPA CATALUNYA AMATEUR, JUGADA AQUEST ANY?

Fàcil, oi? Doncs ara t’expliquem com participar. Només cal que ens enviïs un correu electrònic amb el títol SUPERCOPA FUTBOLCATALUNYA a la nostra adreça habitual de contacte, redaccio@futbolcatalunya.com. En aquest correu hauràs de fer constar la resposta a la pregunta que et plantegem i també les teves dades personals: Nom complert, DNI, adreça, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic.

I no val a badar! Admetrem totes les respostes que ens arribin FINS DIUMENGE 26 D’OCTUBRE. En cas que hi hagi més de dos encertants, sortejarem les entrades entre tots els correus amb resposta correcta i que continguin totes les dades que requerim.

FutbolCatalunya.com comunicarà als guanyadors DILLUNS 27 el seu premi i els indicarà com han de recollir la seva entrada doble per a la Supercopa de Catalunya Barça-Espanyol. Anima’t i participa!