Participa i guanya la Cistella de BenitoSports!

Primer va ser un lot de productes, la castanyada ens va plantejar el segon repte i ara, atenció, perquè BenitoSports vol endolcir-te les Festes amb DOS VALS DE 200 EUROS PER DOS GUANYADORS! No t’ho pensis i participa ja!

La nostra adreça de redaccio@futbolcatalunya.com ja està preparada per rebre els vostres missatges a la nostra petició per participar en aquest tercer concurs per deferència de BENITOSPORTS.

Primer va ser un lot de productes compost per una samarreta esportiva i unes sabatilles al setembre per posteriorment ampliar l’oferta fins a una inversió de 200 euros amb la Castanyada , a gust, finalment, del nostre lector guanyador (l’amic Conrad ja ho gaudeix).

I, ara, volem premiar la fidelitat a tots vosaltres que seguiu amb atenció FutbolCatalunya.com. En aquesta ocasió amb motiu d’aquestes Festes que ens acompanyen per acomiadar aquest 2018 us demanem una cosa molt clara: una FOTOGRAFIA VOSTRA en la qual apareguin motius nadalencs i relacionats amb el #futbolcat (una samarreta del vostre equip preferit, una bufanda…). Res més. Envieu a redaccio@futbolcatalunya.com un correu electrònic amb la vostra fotografia i qualsevol missatge que desitgeu i entrareu en la nostra llista de participants per al sorteig final de DOS VALS PER 200 EUROS EN PRODUCTES ESPORTIUS A BENITOSPORTS.

Un jurat presidit pel màxim dirigent de BenitoSports, Benito García, serà ‘la mà innocent’ entre tots els participants. Arrenquem aquest dilluns 10 DE DESEMBRE i la data límit de recepció de fotografies serà el darrer dia del 2018, el 31.

ANIMEU-VOS! US ESPEREM!