Parla el president líder de la Tercera Divisió

El president Josep Mir ha fet balanç de l’actualitat del CF Pobla de Mafumet en aquest 2014. El màxim responsable de l’entitat assegura “estem en un dels moments més dolços de la nostra història i cal assaborir-ho com cal” en referència al liderat de l’equip a la Tercera divisió

Josep Mir, president de La Pobla de Mafumet// FOTO: HELDER MOYA

PER: HELDER MOYA

Mir també afirma que aquesta primera posició “mo deixa de ser una anècdota perquè en els campionats, quan interessa realment estar primer, és a final de lliga”.

El president pobletà li dóna molt bona nota fins al moment a la feina feta pel cos tècnic, jugadors i direcció esportiva ‘aquesta primera posició reflecteix el bon treball diari de totes les parts implicades, Emilio Viqueira, Deus, Martin Posse, cos tècnic, jugadors i junta directiva del Club’.

El president de La Pobla també posa de manifest que “els jugadors són joves i clar que els satisfà la situació en lliga, ells són intel·ligents i hi ha un bona pinya, tots ells toquen de peus a terra perque cal seguir amb la mentalitat de competir i competir que el ‘Cholo’ els ha transmès”.

Sobre si en aquest mercat d’hivern es pot produïr alguna novetat en l’equip, Josep Mir explica que “en el futbol no es pot negar ni afirmar res amb rotunditat, el que si puc dir és que s’ha conjuntat un molt bon grup”.