Parets i Cubelles busquen la CopaCat amateur

Palamós decidirà aquest dissabte (18 hores) el nou campió de la Copa Catalunya amateur. Parets i Cubelles busquen el trofeu que van aixecar Girona C (2018) i Borges Blanques (2017) en les dues últimes edicions

Cubelles, Parets, CopaCAT
Final CopaCAT amateur 2019/FOTO: CF Cubelles

L’Estadi Municipal de Palamós acollirà aquest dissabte una gran final de la CopaCAT amateur entre dos equips (Parets-Cubelles) amb ganes de títol. Després de disputar 4 i 3 eliminatòries, respectivament, vallesans i barcelonins buscaran substituir en aquesta posició de privilegi a Girona C (2018) i Borges Blanques (2017). El prestigi esportiu i l’econòmic (4.000 euros per al campió, 2.000 per al subcampió) també cal tenir-lo en compte.

Cubelles, Parets, CopaCAT
Cubelles, campions #3cat12/FOTO: CF Cubelles

Duel de campions

Parets i Cubelles desitgen el mateix: guanyar. En principi, els del Vallès surten amb l’etiqueta de favorits en estar en Primera Catalana (Grup 1) encara que els del Garraf són una seriosa opció de Segona Catalana (grup III). Mentre els primers van tancar el curs passat com a campions del grup 4 de #2cat (67 punts, 48 gols anotats/24 rebuts), els segons també van coronar amb el títol el grup 12 de la #3cat (87 punts, 104 gols a favor/24 en contra).

Cubelles, Parets, CopaCAT
Parets, campions #2cat4/ FOTO: Jordi Seguer

Dirigits per Miquel Muñoz (Parets) i Xavier Vilagut (Cubelles), les seves renovades plantilles asseguren emoció i espectacle. En aquesta edició 2019 de la Copa Catalunya amateur, el Parets ha superat a Tibidabo (1-2), Pradenc (0-4), Molins (1-1, 3-5 als penals) i Empuriabrava (0-1), el Cubelles ha fet el mateix enfront de Roda de Barà (1-2), Bonavista (2-1) i Sporting Gavà (1-3). Destacada actuació del davanter Francesc Medina amb un hat trick encara que cal tenir molt en compte també a futbolistes com a Capa, Cangre, Fran Llor o Adrià Robert.

Pels vallesans, màxima atenció per a tots els seus fitxatges, especialment Alex Calatrava (gol decisiu davant l‘Empuriabrava), Adri Labiano (Argentona) i el migcampista Marc Pluvins (Granollers)