Palamós i Castelldefels respiren

Jornada profitosa pels equips de play-off però també per dos equips amb una situació difícil; Palamós i Castelldefels que han aconseguit dues victòries tan importants com necessàries, que origina que a la zona baixa la classificació s’estrenyi. Jornada de derbis: en total tres

Segona victòria de Miki Carrillo // FOTO: ÀLEX GALLARDO

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

El líder Rubí no ha pogut guanyar a casa davant del Cerdanyola en el primer dels tres derbis de la jornada, i cedeix el vuitè punt com a local. Empat sense gols davant d’un rival que s’ha sabut defensar per rascar un prestigiós empat. Tot i així, el Rubí segueix líder.

La Pobla de Mafumet i Masnou no fallen i s’apropen al líder –ara a dos punts-. Guanyen els seus partits pel mateix resultat: 2-1. La Pobla davant el Santfeliuenc que una jornada més no pot guanyar, i el Masnou davant d’un Figueres que veu com perd per segona setmana seguida i l’efecte Vilchez sembla dissoldre’s.

L’Ascó segueix sent de play-off després d’aquesta catorzena jornada de lliga. Defensava la plaça al Nou Sardenya davant d’una Europa que començava guanyant però a partir del penal transformat per Virgili li faria canviar la sort. L’Ascó golejava 1-3 i els escapulats es troben ara a cinc del play-off.

Segona victòria consecutiva del Peralada que reacciona a la mala dinàmica de partits. Victòria davant de la Montañesa que definitivament a domicili no troba la manera de puntuar. Amb aquesta victòria el Peralada segueix a 2 punts del quart i la Monta ja s’envà a 8 punts.

Empat entre el tan esperat derbi entre Sabadell B i Terrassa. Ambient de gala que acaba en repartiment de punts. El Sabadell B s’avançava amb gol d’Agustín Medina (53’) però Montoro establia l’empat al minut 86 de partit.
Cinquena setmana seguida sense perdre pel Vilafranca. Els d’Ivan Moreno pugen fins a la vuitena posició després d’una nova victòria, ara davant del Vilassar de Mar, un equip que és penúltim i fa dos mesos que no guanyen.
Reacció del Prat que porta sumats els darrers 9 punts possibles. Victòria per la mínima (2-1) davant del Manlleu en un partit de la zona baixa. Els gols de Muñoz i Vega feien inútil el de penal de Sala al 53’.

També assoleix una victòria letal el Palamós i Castelldefels. Victòries per a respirar i que els dóna oxigen. Els locals han hagut de suar per superar a casa a un lluitador Martinenc. El Palamós ha guanyat tenint la sort de cara. Ha vist com el Martinenc amb el 3-2 fallava un penal. El Palamós, sentenciava amb el 4-2, també de penal, aquest però sí que entrava.

Important victòria del Castelldefels davant del Gavà a casa. Segona consecutiva i sembla que el conjunt groc reaccioni. Emoció a Els Canyars en un derbi que s’ha decidit a l’afegit. Primer guanyava el Gavà i després el Castelldefels capgirava el marcador (2-1) però quan faltaven 7 minuts els visitants empataven. Al temps afegit Masuet donava la victòria a un Castelldefels que es col·loca amb 11 punts, a només 3 de sortir del descens