Pacheta és el botxí del #futbolcat

L’Hércules és, amb molta diferència, l’equip que millors resultats obté contra equips catalans. Reus, Cornellà i Espanyol B opten a ser el primer dels nostres que guanya la bèstia negra de Pacheta

Els xocs contra el #futbolcat no suposen un problema per a Pacheta // FOTO: Futbolcatalunya.com

Cada vegada que l’Hércules juga contra un equip català, Pacheta deu somriure. Si mirem la classificació, el conjunt alacantí és el gran rival de Reus, Espanyol B, Lleida Esportiu i Nàstic pel play-off. I no només això. L’Hércules no ha perdut cap partit dels 6 que s’ha vist les cares contra els nostres. 4 victòries i 2 empats, 8 gols a favor i només 1 en contra, 14 punts de 18 possibles. Tot plegat, suposa un 77,7% respecte el total de la puntuació disputada contra catalans. El Reus, líder de la competició, opta a l’honor de ser el primer en batre’l.

Caldrà esperar al proper diumenge, però. Serà un partidàs al Rico Pérez, però també ho eren més que ja han passat. Tots amb una resolució ben similar. Sant Andreu i Lleida Esportiu van caure a Alacant pel mateix resultat (2-0), mentre que L’Hospitalet (1-2) i l’Olot (0-2) no van poder fer valdre la condició de local ni per a puntuar.

Badalona (0-0 al Rico Pérez) i Nàstic (0-0 al Nou Estadi) són els únics que han puntuat i no han encaixat contra l’Hércules. Aquest últim, com no podia ser d’una altra manera, és l’equip forani amb millors registres contra els catalans. El segueix, de lluny, l’Elche Ilicitano (57,1% de punts sumats). De fet, les quatre victòries a la lliga dels de Vicente Mir han estat contra rivals catalans.

L’Huracán, a la tercera posició (53,3%), completa el trio d’equips amb més punts guanyats que perduts contra els catalans. Dels 7 restants, crida l’atenció la quarta posició d’un Atlético Baleares en descens, però amb bons registres (3 victòries, 1 empat i 3 derrotes. 9 GF, 6 GC. 10 punts de 21 contra catalans).

Si l’Hércules és l’únic de tots que no ha perdut en aquest tipus de duels, l’Eldense destaca per just el contrari: per no guanyar. 2 empats i 3 derrotes. Bona visita, estadísticament, la que es preveu per a un Nàstic de Tarragona en hores baixes. A continuació, poden veure el gràfic complet que revela com de demolidora és l’estadística del gran botxí del #futbolcat: José Rojo ‘Pacheta’.