Pª San Pedro, Vista Alegre i Alpicat acaricien l’ascens a #1cat

A falta de 90’, o el que correspongui, l’eliminatòria per l’ascens a Primera Catalana està que crema. Més emoció imposible, ja que en els tres primers partits va haver de tot, encara que Pª San Pedro, Vista Alegre i Alpicat cobren avantatge

La 'Marea Azul' del Vista Alegre 7 FOTO. CLUB
La ‘Marea Azul’ del Vista Alegre 7 FOTO. CLUB

Aquest pròxim dissabte, a les 19 hores, partit de tornada corresponent a la promoció d’ascens a la primera catalana. Tres partits sense marcador decidit en l’anada pel que aquest dissabte 13 serà definitiu. Després dels partits de l’anada cobren avantatge Pª Sant Pere, Vista Alegre i Alpicat encara que això no vol dir molt.

MARCADORS PARTITS D’ANADA
Premià-Pª San Pedro 1-2 Eric 67’ / Jony 37’ i Lolo 63’
Camprodon – Vista Alegre 2-1 Capde 17’,Pineda 90’ / Ortega p. 70’
Jesus i Maria – Alpicat 0-0

Així les coses, Bonaire, Can Vinader i el Municipal d’Alpicat acolliran aquest dissabte 13 tres grans duels. Ni l’avantatge que porten els jugadors de José Luis Duque és suficient garantia en la seva visita a Premià, ja que els locals de Paco Recio només han deixat escapar 15 punts dels 51 disputats a casa seva. Per contra, els visitants van caure en una única ocasió al llarg de les seves 17 sortides.

Els de Can Vinader saben que amb un gol es fiquen a Primera Catalana i que el tant d’Ortega, de penal, val el seu pes en or. Els de Pedro Pamplona no obliden que els de Camprodon han sumat 13 gols menys a favor i han encaixat solament un menys que ells en la Lliga regular. Aquí, l’afició també jugarà ‘el seu’ partit.

Com ho farà a Alpicat, ja que els locals i Jesus i Maria van deixar els deures per a la tornada. Amb aquest 0-0 inamovible, tot pot passar en el partit de tornada amb 29 punts sumats de 51 disputats pels tarragonins contra només 7 perduts de 51 jugats a casa. Més igualtat… impossible.