Óscar Mena s’estrena i el judici s’aplaça

El nou tècnic del Gavà dirigeix el seu primer entrenament. Mentrestant, el litigi entre Juanma Pons i Manuel Maniega, que s’havia de celebrar avui, s’ha posposat a petició del president

JORDI MESTRES @jordimestres7
Óscar Mena ha dirigit avui el seu primer entrenament // FOTO: Olga Soliendo (elbruguers.cat)
Óscar Mena ha dirigit avui el seu primer entrenament // FOTO: Olga Soliendo (elbruguers.cat)

El Gavà ha viscut més situacions surrealistes en uns dies que molts equips en una temporada. Sense treva, a la Bòbila s’han donat un seguit de situacions esperpèntiques que, una rere l’altra, han posat el club en boca de tothom. Primer, per la destitució de Juanma Pons, qui s’assabentava via Twitter de la mateixa. El mateix entrenador, tot i donar-se a conèixer el seu cessament, va seguir dirigint els entrenaments de l’equip. Tot plegat, incomprensible. Els problemes no quedaven només aquí, ja que Manuel Maniega i Juanma Pons es denunciaven mútuament. El president ho feia per una suposada agressió del ja ex tècnic a la seva filla. El judici, que s’havia de celebrar avui, ha quedat posposat a petició de Maniega. Els disbarats no s’acabaran aquesta setmana.

L’única bona notícia d’aquests dies negres és que al verd s’ha normalitzat la situació. Óscar Mena – ara sí – ha assumit les regnes. L’argentí ha dirigit aquest matí el seu primer entrenament i en declaracions als mitjans locals afirmava que el dilluns estava entrenant a l’Alcorcón, el que passa és que sí que és veritat que existia una possibilitat de venir a Gavà a partir del dilluns, després la situació no va ser la correcta ni crec que els passos fossin els correctes”.

Segons publica elbruguers.cat, el nou entrenador desitja “tota la sort del món” a Juanma Pons, a qui vol “agrair públicament les seves paraules en dir-nos que no tenim culpa de la situació i que ens entenia”. Mena, que afirma que “no he vingut de Madrid a perdre el temps” debutarà el proper dissabte al Municipal de Cornellà. El futbol tornarà a ser protagonista.