Òscar Gómez: hat trick en tretze minuts

Excel·lent inici de temporada per al tarragoní Òscar Gómez i el CE L’Hospitalet amb hat-trick inclòs per al triomf de l’equip

Fins a tres vegades va cantar GOL el davanter tarragoní de l'Hospi, Óscar Gómez // FOTO: @SendyDihor
Fins a tres vegades va cantar GOL el davanter tarragoní de l’Hospi, Óscar Gómez // FOTO: @SendyDihor

El tarragoní Òscar Gómez ha arribat amb totes les ganes a L’Hospitalet on li espera el seriós encàrrec de pujar amb el seu equip a la Segona Federació.

Tothom és conscient que la ‘broma’ té recorregut molt curt i que el camí passa per actuacions com la viscuda davant l‘AE Prat aquest passat diumenge en la Copa Catalunya amb un rotund 4-1. Inclòs un hat-trick del davanter riberenc.

PRIMER TRIOMF RIBERENC

Òscar només va necessitar 13 minuts per a trencar la barrera potablava en tres ocasions (14′, 20′ i 27′). Aquestes tres accions i la seva constant ambició van mostrar al seu tècnic Joan Sánchez que es pot confiar en aquest golejador de 23 anys que arriba des de Tarragona per a triomfar.

L’Hospi havia disputat, fins ahir, un amistós enfront del Barcelona At (0-0) i dues mitges parts d’Històrics (0-0, Sants; 0.-1 Cerdanyola).

ÓSCAR GÓMEZ, MOLT SATISFET

“Sempre va bé marcar”, va comentar com a presentació el golejador hospitalenc, ja que “començar així és molt important. És el camí que desitgem seguir i portar de la millor manera possible la temporada”.

https://twitter.com/CELHospitalet/status/1688274010604216320?s=20

Clar que “ens falta treballar moltes coses perquè només portem dues setmanes de treball. Crec que el camí que estem portant és molt bo”.

Tampoc es tracta de treure massa conclusions perquè “és un partit de pretemporada que ens ha sorprès el principi”. Després “després del descans” tot va canviar i “el vam poder solucionar. S’ha demostrat que la gent tenia ganes”.

ELOGIS DE JOAN SÁNCHEZ

L’entrenador de l’Hospi, Joan Sánchez, demana més temps. “Ha estat complicat encara que hem sabut aprofitar les nostres arribades”.

https://twitter.com/CELHospitalet/status/1688274084214255616?s=20

Dues setmanes de treball “és molt aviat i hi ha moltes coses per a millorar i estructurar. Ens agrada tenir sempre resposta encara que la predisposició de tots és increïble”.

El pròxim partit de preparació del CE L’Hospitalet serà a Can N’Anglada enfront del San Cristóbal. Dur compromís enfront d’un rival molt seriós en partit corresponent a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya