Original campanya de captació de socis a Figueres

La Unió Esportiva Figueres està decidida a augmentar la seva massa social en aquesta segona volta del campionat. Els de Edu Vílchez, que miren la promoció d’ascens a sis punts, no volen estar sols a Vilatenim

Nova campanya de socis de la UE FIgueres

La UE Figueres tancarà aquest diumenge la primera volta del campionat a La Pobla de Mafumet contra el líder. Serà el punt i apart a la meitat d’una temporada on ja miren la promoció d’ascens a només sis punts. L’arribada de Edu Vílchez està donant els resultats desitjatsi, després del triomf del passat diumenge davant el Sabadell B, el futur es presenta molt més optimista. I això és el que vol la junta directiva empordanesa: augmentar aquest suport per al primer equip des de la graderia amb una campanya de captació original.

Sota el eslògan de ‘No deixis a la Unió a mitges”, ofereixen “uns preus que permeten aconseguir el carnet de qualsevol categoria, a excepció del simpatitzant”. Un entrepà il•lustra una imatge simpàtica en la qual es convida a recolzar a l’equip pel 50% del cost inicial.

La nova relació de preus quedaria així:

Llotja: 125e
Protector: 75€
Adult: 50€
Dones: 35€
Jubilat: 35€
Juvenils: 17,5€
Alevins: 6€
Simpatitzant: 35€

Els interessats poden adreçar-se a les oficines del club, a l’estadi de Vilatenim (Avinguda Special Olympics s/n), de dilluns a divendres de 17 h a 20 h.