Olot i Peralada, els únics ‘intractables’ de Tercera

Després de les dues primeres jornades de lliga, només la UE Olot i el CF Peralada han aconseguit sumar els sis punts possibles. D’altra banda, el Santfeliuenc és l’únic que encara no ha pogut puntuar

FRANCESC FÀBREGAS / EL TRAVESSER.CAT
Roger Vidal intenta tocar de cap una pilota // FOTO: Martí Albesa (ueolot.com)

Olot i Peralada són els únics que han guanyat els dos primers partits de Lliga. La UE Olot, amb set gols en 180 minuts es mostra molt solvent en aquest inici de temporada. El conjunt de Ramon Maria Calderé golejava 4-1 al Júpiter que encaixa la primera derrota. Els de la Garrotxa començaven perdent gràcies al gol de Pau Darbra (21′) però a la segona part, els locals van reaccionar. En set minuts ja guanyaven. Sergio Álvarez i Dembo feien el 2-1 i Marc Mas, qui ja suma 4 gols, sentenciava posant el 4-1 final.

A l’Alt Empordà, el Peralada superava un Europa (2-1) que ha començat de manera irregular la temporada (només un punt). Els tres gols arribaven a la primera part. Javi Sánchez i Keita -jugador que acabaria expulsat- anotaven els dos gols del Peralada. Jordi Rojas, a la sortida d’un córner, va marcar el gol escapulat abans del descans.

ESTRENES EN VICTÒRIES

La segona jornada de competició ha estat la de l’estrena de victòries per a sis equips. Terrassa, La Jonquera, Ascó, Palamós, Sant Andreu i Vilafranca han guanyat per primer cop en una segona data amb Olot i Peralada intractables al capdavant

El Terrassa superava al Castelldefels, un rival que comença la lliga havent sumat 1 punt de sis possibles. Els egarencs s’emportaven els tres punts amb el gol de Juan Pablo Amantini quan faltaven 20 minuts pel final del partit.

La UE La Jonquera suma la primera victòria a Tercera Divisió. Ho feia a costa del Vilassar de Mar, equip que pagava cara l’expulsió del veterà Peque als inicis de la segona part. Els locals sumaven la victòria gràcies al gol de Corominas al minut 80 de partit.

L’Ascó també va viure un gran diumenge. Ho feia al camp del Manlleu. El primer gol arribava al minut 2 de partit, quan Héctor Rodríguez sorprenia els osonencs. Andreu Guiu, a la represa, sentenciava amb el 0-2 pels ebrencs.

ESPECTACLE AL DERBI

Al Narcís Sala s’ha viscut un derbi trepidant. Al primer minut -el gol més ràpid del que es porta de temporada- s’obria la llauna. Sekou Gassama pel Sant Andreu feia l’1-0. Al minut 12, Dani Sánchez (Montañesa) empatava des del punt de penal. Els de Nou Barris capgiraven el marcador abans del minut 25, quan Toni Pérez feia l’1-2. Un gol espectacular. Abans del descans, el mateix Sekou Gassama establia l’empat. A la segona part, l’expulsió de Santos acabaria decantant el partit, ja que deixava 30 minuts a la Monta amb un menys. Al temps afegit, Joan Noguera deixava els 3 punts al Narcís Sala.

El Palamós referma el seu bon inici de lliga. Quatre punts sobre sis i davant de dos rivals d’entitat. Si va sumar un empat davant del Figueres a la primera jornada, en la segona, golejava a la Pobla de Mafumet (4-1). Al quart d’hora Jaume Duran marcava el primer del Palamós però Pol Valentin empatava al minut 22. A la segona part, els locals posaven la directa. Jaume Duran novament, feia el 2-1, ara des del punt de penal (59′), i la sentència arribava en forma de dos gols en només sis minuts (71′ i 77′) quan Serramitjà i Agi feien el definitiu 4-1.

Un gol d’Aday Benítez (72′) donava els tres primers punts de la temporada al Vilafranca, que deixa de retruc al Santfeliuenc com a solitari cuer després de no haver pogut puntuar en els dos primers partits de lliga.

Dos empats aquesta jornada: Granollers-Cerdanyola i Sabadell B i Figueres. Tres d’ells només coneixen aquest signe quinielístic fins ara, Sabadell B, Granollers i Figueres. Per la seva banda, el Cerdanyola ha sumat 4 punts de 6. Els dos empats eren pel mateix marcador: 1-1.