Olot i Girona B es jugaran la plaça de la fase final

Ja tenim finalistes per a la segona fase d’ascens a la 2RFEF després dels triomfs d’Olot enfront de Sant Andreu (1-0) i Girona B contra San Cristóbal. Els dos guanyadors es veuran les cares aquest pròxim 15 de maig a Can Rosés (19 h.)

Diumenge 15, Olot i Girona B  (19 hores) per una plaça en la fase final // FOTOS: UE Olot-Girona FC
Diumenge 15, Olot i Girona B (19 hores) per una plaça en la fase final // FOTOS: UE Olot-Girona FC

@JordiMestres_

@JordiGrifol

Olot i Girona B es trobaran a Rubí diumenge 15 (19 hores) per una plaça d’ascens a la 2RFEF; estem davant una odissea mal planificada encara que admesa pels clubs des del principi. Després de guanyar aquest passat dissabte els de Mandiola al Sant Andreu, aquest diumenge li ha tocat el torn al filial d’Axel Vizuete (1-0) contra el San Cristóbal de Ballabriga.

Mala experiència per al futbol català la innovadora classificació de Rubiales/Soteras amb el partit únic en camp neutral, ja que han impedit jornades d’anada i tornada amb plens en les graderies i cap incomoditat per a l’afició.

ARRANZ CLASSIFICA A l’OLOT

Els volcànics van haver d’esperar fins al minut 89 per a veure’s en la següent fase d’ascens perquè tothom esperava la temuda pròrroga quan va emergir Sergi Arranz. El Pitxitxi de Tercera ha culminat una altra gran carrera de Xumetra per a batre a Miguel Ramos i va deixar gelada a la nombrosa afició del Sant Andreu.

Fassani va poder marcar per a la UE Sant Andreu a Rubí // FOTO: Jordi Mestres

Fassani va poder marcar per a la UE Sant Andreu a Rubí // FOTO: Jordi Mestres

Amb més por que oportunitats per totes dues parts, val la pena destacar el gol anul·lat a Fassani (36′) per posició de fora de joc i un tret de Pau Morer en la segona part. Molt poc més, ja que es va imposar el control de les dues parts enfront de la inspiració. Una vegada més, Arranz va decidir per a la UE Olot.

ADRIÀ GENÈ, DEFINITIU

Triomf just en el marcador enfront d’un San Cristóbal conegut, és a dir, guerrer i decidit que no va tenir suficient amb la voluntat. El domini del Girona B en la primera meitat va ser evident encara que els parroquians van avisar dues vegades amb trets de Tino Mendoza.

Els minuts 22 i 45 van ser definitius perquè una mà d’un jugador terrassenc va ser pena màxima i la va detenir el porter Carles Segura i el gol psicològic d’Adrià Gené. Pau Víctor va treballar la jugada i el rebuig ho va aprofitar Adriá per a col·locar el 0-1 definitiu.

Festa sobre el terreny de joc per part de l'equip d'Axel Vizuete // FOTO: Girona FC

Festa sobre el terreny de joc per part de l’equip d’Axel Vizuete // FOTO: Girona FC

En la segona meitat la primera oportunitat va ser per a Richmon que va ser detinguda per Carles (54′) i intent de Mario Cantí (76′) que va sortir molt ajustada. Ja en el 90′ va aparèixer per a glòria gironina el seu porter Lluc (titular a Rubí) i evitar l’empat del ‘SanCris’.