O la Kings League de Piqué o la ‘Monta’ o tots dos

Fernando Velillas, Pitxitxi de la Tercera Federació i jugador del xBuyer Team de la Kings League de Piqué, no sap encara quin serà el seu pròxim destí

Fernando Velillas, jugador de la Montañesa i del xBuyer Team de la Kings League de Piqué, no té clara la seva futura elecció // FOTO: Kings League
Fernando Velillas, jugador de la Montañesa i del xBuyer Team de la Kings League de Piqué, no té clara la seva futura elecció // FOTO: Kings League

@ManuelSeguraM

Ha estat Pitxitxi de la Tercera Federació (13 gols) al costat de Toni Paredes (Vilassar) i Javi Eslava (Castelldefels) i és una de les estrelles de la Kings League de Gerard Piqué. No obstant això, Fernando Velillas encara no sap què passarà amb el seu futur immediat als seus 36 anys.

“Primer vull acabar aquest split el 29 de juliol, d’una banda, a més la Montañesa no m’ha fet cap proposta encara. Em van dir que volien que continués, però, de moment, no m’han dit res més”, comenta Velillas.

ESTRELLA DE LA KINGS LEAGUE DE PIQUÉ

Fernando aclareix que “el meu sou me’l paguen els presidents, no Piqué. Jo entro en la Lliga com a jugador extern, sóc part de la Lliga, però no del format de la Lliga”, Aclarit queda. És a dir, “cada equip pot portar a tres jugadors extra com Tom Diawara en Jijantes o Pau López. A aquesta gent els porta els presidents, no paga Piqué per jugar”.

El golejador barceloní al costat de Dimas Delgado i Isamel Moyano en la Monta// FOTO: Sandra Vericats
El golejador barceloní al costat de Dimas Delgado i Isamel Moyano en la Monta// FOTO: Sandra Vericat

El davanter barceloní no vol anar més lluny del dia a dia perquè “no sé el que faré encara que estem en contacte amb la ‘Monta’ cada dos o tres dies, però oferta econòmica, en ferma, no tinc“.

36 ANYS ‘MOLT PRESENTABLES’

Velillas, que aquest pròxim 21 de juliol complirà 37 anys –”a la meva edat cal valorar moltes coses-” admet que “estic molt a gust en la Kings League, hi ha menys entrenaments, més qualitat de vida i econòmicament millor que en qualsevol equip de Tercera”. Clar que “jo sóc jugador de futbol-11. Haig d’admetre també que seguir com enguany resulta difícil”.

La decisió ha d’arribar aviat: “Al final serà on estigui més a gust. He tingut diverses ofertes encara que espero a veure què passa amb la Kings League o la ‘Monta’. Vull gaudir d’aquesta experiència i en 10/15 dies ja se sabrà”.

25 setembre 2014: Velillas va fer 5 gols en el partit enfront de la selecció moldava de Telenestei // FOTO. Captura UEFA
25 setembre 2014: Velillas va fer 5 gols en el partit enfront de la selecció moldava de Telenestei // FOTO. Captura UEFA

MAJOR REPERCUSSIÓ

Les evidents diferències públiques de les dues competicions no beneficien a ningú. “Els primers que es van posar en contra de la Kings League van ser els directors esportius dels clubs”, afegeix.

Velillas, autor de 5 gols a la Copa Regions UEFA (2014), recorda que “Piqué vol professionalitzar la seva competició, és normal, mentre els equips de Tercera no volen deixar a cap dels seus futbolistes participar en les dues competicions”.

A ningú escapa que “els qui fa 30 anys que juguem al futbol, amb 15 entre Segona i Tercera, com és el meu cas, hem tingut més repercussió mediàtica ara que no en tot aquest temps”.

Només han passat vuit anys des d'aquest repòquer de Velillas a Europa // FOTO: FCF
Només han passat vuit anys des d’aquest repòquer de Velillas a Europa // FOTO: FCF