Nou episodi al CE Catllar: Marxa de jugadors, fitxatges a la vista i problemes al futbol base

Segueixen arribant notícies i no positives del CE Catllar de Primera Catalana. Aquests dies s’ha confirmat la baixa de diferents jugadors, però hi ha molt més

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Problemes i més problemes a El Catllar / FOTO: EL TRAVESSER
Problemes i més problemes amb El Catllar com a trist protagonista/ FOTO: EL TRAVESSER

De fet, a la mateixa web de la Federació es pot comprovar com Carlos Teodoro, Oriol Roca, David Giral, Marc Blasi, Gámez, Edgar (s’ha retirat per lesió i farà de segon entrenador) i Brigi ja no són jugadors del CE Catllar, i actualment el club té en fixa a quinze jugadors.

La història no acaba ni molt menys aquí, ja que no seran les úniques baixes al club. I és que Escoté, Gabri Vidal, Leo Amador, Amador Voces, Deiver Valdez i Abel Yebenes, que són els jugadors tarragonins, han demanat la baixa. El club de moment encara no els hi ha donat, però segons fonts pròximes al club, queda clar que els jugadors ni entrenaran ni jugaran més amb el club.

La situació s’agreuja per moments, ja que el club es veu obligat a incorporar almenys a set jugadors nous per tal de poder seguir competint, ja que a hores d’ara tenen donat d’alta a 15 jugadors però d’aquests la majoria volen abandonar com més aviat millor el club. Tenint en compte que el Catllar ja entrena a les instal·lacions de Montgat, i és filial de la Fundació Hermes, fins on l’equip de Segona Catalana de la Fundació li deixarà jugadors al Catllar, o el club farà un seguit d’incorporacions per intentar capgirar la situació.

La problemàtica també salta al futbol base

El futbol base del CE Catllar tampoc funciona. Un seguit de pares han mostrat les seves queixes per la situació que els seus fills estan vivint al club. Primer de tot, a inicis de temporada la quota es va augmentar. D’uns 290€ (aproximats), que se solia pagar la passada temporada, a gairebé 400 € aquesta temporada.

Aquest fet s’agreuja si es té en consideració que no disposen de roba apte per a jugar i entrenador, i en alguns casos alguns equips estan jugant no només en roba en mal estat o tallatge diferent, sinó amb la roba de la Fundació Hermes. De fet, i segons ha pogut saber aquest mitjà, un grup de pares es podrien reunir dilluns amb el consistori per traslladar les queixes pel funcionament del club.

De fet, varis pares han decidit no pagar més quotes fins solucionar aquestes qüestions. La situació del primer equip, ha provocat que alguns entrenadors del futbol base saltin, ja que són jugadors que han demanat la baixa. Una situació, simplement complicada i que té als pares del futbol base indignats per una situació que no entenen.