Nou cas positiu de coronavirus a la UE Olot

Les proves ràpides que ha realitzat aquest dimarts la UE Olot han detectat un nou cas positiu de coronavirus pel que s’ha procedit al seu aïllament. Ara el dubte és saber si perilla el partit de diumenge enfront del Barça B

La COVID-19 està atacant a la UE Olot en aquest inici de temporada // FOTO: UEO
La COVID-19 està atacant a la UE Olot en aquest inici de temporada // FOTO: UEO

Mal inici de curs per a la UE Olot. Si el primer partit de competició contra el Cornellà es va haver d’ajornar per tres casos positius de coronavirus en la plantilla, aquest dimarts ha caigut un més. Ara el dubte passa al pròxim diumenge perquè el calendari marca el xoc enfront del Barcelona B.

Els garrotxins, que tornaven aquest dimarts al treball sota els ordres de Raúl Garrido, s’han sotmès a noves proves i ha sortit un cas més que ha estat aïllat immediatament. Segons el club “la UEO seguirà les recomanacions de les autoritats competents de cara a la disputa de la segona jornada de Lliga”.

850 socis de la UEO podrien acudir al Municipal d’Olot per a presenciar el seu primer partit de Lliga prèvia reserva i amb les màximes precaucions davant el coronavirus però ara tenen un inconvenient.

L’RFEF ASSUMEIX LA DESPESA

D’altra banda, la Federació Espanyola ha confirmat avui que oferirà “gratuïtament els testos d’antígens als jugadors/as dels clubs i als àrbitres”; a més, ho faran “com a mínim quinzenalment, durant tota la temporada i a tots els clubs i setmanalment en les competicions professionalitzades”.

La Federació assumirà el cost i el lliurament, com a mínim, les 12 primeres setmanes amb possibilitat de prorrogar-ho, si resulta necessari, com a mínim per un període igual.”

De la mateixa manera, l’RFEF ha afirmat, a través d’una nota oficial, que “es posa a disposició un paquet de 353.500 tests així com 21.143.450 euros a repartir entre els clubs pel programa ‘Impuls 23’. L’objectiu passa per “la professionalització, desplaçaments i incentiu de foment de la base”