Només dos debutants, Gandesa i Unificació Llefià, s’estrenen amb derrota

Vic Ruprimer, La Jonquera
Debut i victòria del conjunt osonenc en aquest primer partit del curs // FOTO: Vic Riuprimer

Gandesa i Unificació Llefià, dos dels vuit debutants a la #1cat, s’han estrenat amb derrota en aquesta 1a jornada; quant a la resta, empats a Les Franqueses i Solsona i triomfs a casa de Bescanó, Vic Riuprimer i Borges

Gandesa i O.Llefià, dos dels vuit debutants a la Primera Catalana, s’han estrenat amb derrota en aquesta 1a jornada de Lliga; quant a la resta, empats en Les Franqueses i Solsona i triomfs a casa de Bescanó, Vic Riuprimer i Borges.

Els matiners Bescanó i Vic Riuprimer van estrenar temporada a la Primera Catalana amb triomfs per la mínima; els primers (1-0) enfront de L’Escala (Brice, 29′) i els segons davant La Jonquera després de remuntar (Sergi Puig 49′ i Arnau , 74′) el gol inicial del visitant Reda (34′).

No van passar de l’empat els de Manolo Parralo (Les Franqueses) a casa seva enfront d’un altre nouvingut com La Jonquera d’Enzo Galli; Marc (61′), va avançar als visitants i Julián Adarve (67′) va posar el definitiu 1-1 encara que van estavellar dues pilotes en els pals.

Ja aquesta tarda de diumenge el Solsona va saber defensar-se davant un gran At Sant Just amb gols de l’habitual Jan González (37′) i Artur Monsó (33′ i 41′), encara que el local Max Morell (89′) va salvar un punt.

La cara negativa en la seva estrena va ser per a la Unificació a Llefiá enfront de l’EF Mataró (Óscar 73′) i el Gandesa en la seva visita a Ascó (Ión Perelló 21′).