“No trobaré un altre entrenador com Luis Gallego”

Cuer de la 3RFEF i amb només 1 triomf en les 9 jornades, la EE Guineueta toca peces de cara al futur, Fran Fuentes, Marc Anguera i Omar Balde són baixes definitives per a aquesta temporada però el tècnic, Luis Gallego no es mou

El tècnic de la EE Guineueta, Luis Gallego, té tota la confiança del seu president José Centeno // FOTO: Sandra Dyor

El tècnic de la EE Guineueta, Luis Gallego, té tota la confiança del seu president José Centeno // FOTO: Sandra Dyor

“No trobaré un altre entrenador com Luis Gallego”, afirma rotund el president de la EE Guineueta, José Centeno. Només nomenar el tècnic, el màxim responsable de l’entitat barcelonina declara la seva absoluta solidaritat amb el responsable d’haver pujat l’equip a la 3RFEF5. Ni un dubte entorn de la banqueta.

“És l’entrenador que ens ha portat fins aquí i seguim amb ell a mort”, insisteix, molt convençut del missatge, Centeno, qui assegura que “algun dia canviarà tot això. Cal ser realista perquè tenim tota la mala sort del món”.

SOLIDARITAT AMB LUIS GALLEGO

La realitat és que la EE Guineueta ocupa l’última posició de la classificació. En resum: un únic triomf (aconseguit la 1a jornada enfront de la Fundació E. Grama, a casa), 2 empats i 5 derrotes. Des de l’estrena de categoria (5 de setembre) no han pogut sumar els tres punts.

Aquest suport a Luis Gallego és extensiu fins amb tota la plantilla encara que avui s’han conegut les baixes definitives de Marc Anguera, Fran Fuentes i Omar Balde “per mutu acord”. Segons el president “hem parlat i s’ha decidit per deixar l’equip però amb bon ambient. No hem tingut sort i cal mirar cap endavant”.

Això significa que aquesta setmana hi haurà novetats a l’equip de Luis Gallego per a intentar esmenar la situació a partir d’aquest proper diumenge enfront de l’Olot (12.30 h.). Per a aquesta cita, Òscar Muñoz serà baixa després de la seva expulsió a Vilassar.

MISSATGE CLAR

La Guineueta donarà molta guerra encara, és a dir, que ningú ens ‘mati’ perquè ens va costar molt més pujar i ho vam fer. La veritat és que la 3RFEF és un altre món i costa molt competir”, conclou.