No hi ha qui pugui batre a David Rojas (Gandesa)

Sis jornades amb la seva porteria a zero. Aquesta és la marca que només posseeix el porter del Gandesa, equip de Segona Catalana VI, David Rojas. 540 minuts en els quals els rivals han estat incapaços de superar-lo

David Rojas, porter del CF Gandesa / FOTO: CFGandesa
David Rojas, porter del CF Gandesa / FOTO: CFGandesa

És mèrit de David Rojas i, per descomptat, de tot el Gandesa encara que sempre el nom propi a assenyalar sigui el del porter. En aquest cas és per destacar aquesta curiositat ja que és l’únic que encara no ha hagut de recollir la pilota de dins de la seva porteria: des de Primera Divisió passant per Segona B, Tercera Divisió, els dos grups de Primera Catalana i els 6 de Segona només el Gandesa té el seu caseller de gols en contra sense estrenar.

Rojas, que al maig va fer 37 anys, ja porta diverses temporades al Gandesa sempre amb la intenció d’aconseguir un ascens, o com a mínim, lluitar per pujar. I van camí de complir aquest objectiu encara que només s’han disputat sis jornades de competició. Aquest cap de setmana la Unificació Bellvitge va guanyar també el seu compromís davant el Marianao Poblet encara que els de Sant Boi van aconseguir superar la porteria local.

EQUIPS MENYS GOLEJATS

Segona B: Cornellà, Hércules i Badalona 5 gols
Tercera: La Jonquera 2
1a Catalana G. 1: Sants i Andorra 3
1a Catalana G.2: Balaguer i Vista Alegre 5
2a Catalana G.1: L’Escala 2
2a Catalana G.2 : Sarrià, Sant Adrià i FE Grama, 4
2a Catalana G: 3: Unificació Bellvitge 1
2a Catalana G: 4: Les Franqueses i Castellar 5
2a Catalana G: 5: Linyola 3
2a Catalana G: 6: Gandesa 0 i Trotosa 2