No hi ha qui pugui amb Mollet, Balaguer i Santboià

Això diuen els números quan s’han disputat sis jornades en Primera Catalana. En el Grup I està invicte el Mollet mentre que Balaguer i Santboià ho estan en el II

El FC Santboià vol pujar a 3a/ FOTO: CFSANTBOIÀ
El FC Santboià vol pujar a 3a/ FOTO: CFSANTBOIÀ

Les classificacions demostren que la igualtat brilla en la majoria, però atenció als dos grups de Primera Catalana tant per a dalt com per a baix. L’al·licient afegit per a Mollet, Balaguer i Santboià passa per saber si aquest cap de setmana vinent seguiran invictes.

Apassionant 7a jornada en els dos grups. En el I solament 3 punts separen al líder Avià del novè Manresa per la qual cosa aquests 90 minuts que vénen de joc prometen grans emocions. Els del Berguedà viatgen a Vic (4t, 11 punts), els de Tona (2n, 12p.) van a La Jonquera (8è, 10p.), L’Escala (3r, 11p.) espera a l’Escola Mataró (14è, 5 p.), en el Feliu Codina coincidiran el Horta (5è, 11p.) amb el Martinenc (10é, 8 p.) i, finalment, el Manresa (9è, 10 p.) lluitarà amb el Abadessenc (17è, 4 p.).

Però la gran pregunta passa pel Municipal dels Germans Gonzalvo on l’invicte Mollet (7è, 10 punts, 3 empats en 3 partits a casa seva) es juguen tres punts d’or enfront del Lloret (2 empats i 1 derrota fora del Municipal).

Avui mana el Balaguer

En el Grup II mana el Balaguer, ara per ara, encara que només hi ha 8 punts entre el líder i el vuitè de la taula. Amb un punt més (14) que la gran novetat del Terrassa 1906 –sortida còmoda al camp del Reddis-, els de La Noguera segueixen sense caure derrotats igual que els del Baix Llobregat (3r, 12 punts).

Els de la Noguera van a per totes / FOTO: LLEIDA E.
Els de la Noguera van a per totes / FOTO: LLEIDA E.

Els de Jordi Cortés viatgen a Els Canyars on els de Miki Carrillo només saben guanyar (3 victòries) clar que els visitants han tret 1 triomf i 2 empats en les seves sortides. Duel més que interessant, per descomptat.

D’altra banda, els de Juan Camilo Vázquez esperen en el Joan Baptista Milà -2 triomfs i 1 empat- a un Vilanova (6è, 10 p.) que ja suma 1 triomf i 2 derrotes.

I el que s’ha dit: atenció al Terrassa 1906 de José Luis Duque. Sense fer soroll estan que se surten.