“No hi ha paraules per definir a la nostra afició”

Pochito espera amb ganes el derbi del pròxim diumenge enfront del CE Europa i compta amb la seva afició per a aconseguir aquest triomf

Tercer gol de Pochito aquesta temporada en Els Fontetes aquest passat diumenge // FOTO: UESA
Tercer gol de Pochito aquesta temporada en Els Fontetes aquest passat diumenge // FOTO: UESA

@ManuelSeguraM

Josep Lluís Díaz Ventayols ‘Pochito’ compte els dies que queden perquè comenci a rodar la pilota al Narcís Sala en el clàssic enfront del CE Europa. Després de la sessió de treball de recuperació d’aquest dilluns, el KO a Les Fontetes queda a un costat i ja només serveix centrar-se en el que ve.

I el que ve és el líder intractable d’aquest Grup III de Segona Federació, màxim golejador (31) i mínim golejat (12) i intractable al Nou Sardenya. A domicili és una altra cosa perquè sumen 1 triomf, 6 empats i 3 derrotes.

L’AFICIÓ TAMBÉ JUGA

“Sumàvem cinc victòries consecutives i es va acabar en una segona meitat en la qual ens van superar. Ara només queda mirar cap endavant, pensar en el derbi”, comenta Pochito després de l’última derrota enfront dels vallesans. 

De fet, el davanter de la UESA admet haver “pensat més en el xoc davant l’Europa” que en el Cerdanyola.

 Josu sempre ha estat i és un gran referent per al jove davanter quadribarrat // FOTO: UESA
Josu sempre ha estat i és un gran referent per al jove davanter quadribarrat // FOTO: UESA

I diumenge 28, el CE Europa, un gran clàssic. “Donen respecte, és cert, però cal respondre a l’afecte de la nostra afició, cal anar a mort per ells i anirem amb tot per a guanyar. Encara ens recordem del 3-0 de la primera volta i cal canviar-ho”.

“SOM FAVORITS”

Partidari de “sortir forts i sense pors”, el jove davanter quadribarrat no amaga la seva condició de “favorits. Tota la gent de casa ens fa favorits i, encara que la gent no jugui, sí que fa molt; a més, futbolísticament tenim més futbol, Som favorits i estem preparats per a tot”.

L’absència de Marc Vito va “bé” encara que “Joel va sortir aquest passat diumenge i ho va fer molt bé”.

En qualsevol cas, “som superiors a nivell de joc. Potser estem igualats en intensitat, però la nostra afició ens donarà aquest punt plus i una major intensitat. Què més els podem dir als aficionats, no hi ha paraules!. Tant de bo pugui marcar, ja que he fet dos seguits i desig el tercer”