No hi ha fitxatges per a Dólera a la UE Olot

Ser líder destacat, amb 9 punts d’avantatge sobre el segon, no es tradueix en nous fitxatges per a la UE Olot, líder del Grup V de Tercera Federació

Sergi Raset (dtor esp.), Pedro Dólera (tècnic), Chesco Rivas (2n tècnic) i Joan Agustí (president) // FOTO: UE Olot
Sergi Raset (dtor esp.), Pedro Dólera (tècnic), Chesco Rivas (2n tècnic) i Joan Agustí (president) // FOTO: UE Olot

El pitjor enemic visita Olot en forma de lesions i l’equip volcànic s’ha hagut de reinventar per a treure la nau avanci. El KO d’Uri Ayala aquest passat diumenge enfront del San Cristóbal només ha fet que encendre l’alarma del tècnic local Pedro Dólera encara que no sembla que les seves paraules tinguin conseqüències.

El pratenc va aprofitar l’última roda de premsa per a deixar clar que els qui tenen la paraula són el director esportiu i, per descomptat, el president. Dólera ja ha demanat reforços per a aquesta segona volta de la Lliga on el lider de Tercera Federació ha sabut aprofitar les seves oportunitats i també les que li ha regalat el CE L’Hospitalet.

DÓLERA ESPERA UN GEST

“No em preguntis. Pregunta-li a en Sergi Raset o al president. Jo sóc l’entrenador i ja vaig dir el que havia de dir; estem a nou punts del segon. Crec que rècord de punts de la història. Jo no sé quants punts vaig fer al Prat quan vam guanyar la lliga. Crec que tampoc portava tants”, va dir.

Pedro Dólera manté líder destacat al seu equip amb 9 punts d'avantatge sobre l'Hospi // FOTO: UE Olot
Pedro Dólera manté líder destacat al seu equip amb 9 punts d’avantatge sobre l’Hospi // FOTO: UE Olot

Està clar que “és una bogeria el que estem fent, però estem que si vols jugar tu la setmana que ve, jo t’ho agraïria”. En resum: “Això és una pasada, és ratllar l’excel·lent i la matrícula d’honor. Un dia jugarem millor, pitjor, molt bé, menys bé, però l’equip està allà tot i les baixes”, ha dit.

ASCENS I COPA CATALUNYA

La recaiguda d’Urri, la baixa de Bruno Perone i, ara, la d’Ayala (més d’un mes) minimitzen les
possibilitats d’un Olot que lluita per l’ascens directe i que té la final de la Copa Catalunya enfront de l‘Andorra el pròxim 10 de març.

Ara com ara, sembla que la tresoreria del club no permet més inversions encara que Dólera insisteix perquè és coneixedor de tots els problemes. Raset i Joan Agustí tenen la paraula i els diners.